Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-03-19 03:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:quino

The Heart Is Deceitful Above All Things (2004, Āšīa Ardžento)

Kas notiek, ja supermetra Dario Ardžento meitiņa Āšīa (kas par vārdu, kdies) nolemj uzņemt filmu, kurā savs kameo iznāciens atrodas arī Lidijai Lančai? Protams, brutaļņiks. Sākumā ir pagrūti. Bet kad pierod pie filmas, kas ir drāma, starp citu, nepārtrauktās agresivitātes pret visu un visiem, skatītājiem jau pirmkārt, tas pārvēršas savdabīgā, interesantā un nebūt tik neviennozīmīgā storijā ar tiešām izciliem momentiem.  Dodu četrus kubikus no pieciem. Kāpēc ne  piecus?  Tāpēc, ka varēja uzņemt to daudz gudrāk un kaifīgāk. Nākamreiz būs.
p.s. filmas rekomendāciju jautājumā pārējiem - nerekomendēju. lielākajai daļai no jums nepatiks, es domāju, bet skatieties p.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kemune
2007-03-19 08:05 (saite)
dodu četrus kubitus

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rakstnieks_nr1
2007-03-19 11:11 (saite)
Tā ir viennozīmīgi viena no manām TOP3 mīļākajām filmām (uzreiz aiz Kill Bill un Nāves Venēcijā), tādēļ esmu nedaudz vīlies par četru acu novērtējumu, lai arī atzīstu, ka daudzas vietas varēja būt stilīgāk uzņemtas - piem., aina, kur Mensonu pavedina stāsta galvenais varonis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-03-19 12:23 (saite)
nē, nu man pie storija nav kur vispār piesieties, ir megakruts
lai arī visādas tur fiškas parādas, piemēram, par tām oglēm, skatītāji, kas ir lasījuši grāmatu, saka, ka ogļu jautājums bija patiesībā daudz dziļāks, te viņš drusku bredovijs padevās, lai arī pēdējo flika 1/3daļu vispār varēja jau uztaisīt tādā pavisam halucinogēnā stilā
nu un vietām nofilmēts ne pārāk
bet kruta filma, ko tur daudz

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]after_dark
2007-03-19 13:11 (saite)
filma laba, bet es tiešām ieteiktu sākumā izlasīt grāmatu. ogļu jautājums nav vienīgais, kas netiek pilnībā parādīts filmā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?