Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-09-21 21:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
The Last Express (1997)

Revolūcija. Uzdzen svētas trīsas. Vienā rindā ar Grim Fandango, Longest Journey, Gabriel Knight 3, Neverhood un Syberia. Real-time kvests. Un ģēnijs, ģēnijs Džordans Mehners, naš princ gosplana. Esmu satriekts, un mana sirds ir iekarota uz mūžīgiem laikiem. Reāli norauj jumtu. Kas vēl ne, tad, ziniet, ir pēdējais laiks.
--------------------------------------------
+ bonusminireview:
ceturtais Brokenswords ne tikai nepamatoti velkas (pusi no resursiem aprij lietus, dūmi, uguns un vēl visāda figņa, bez kuras varēja mierīgi iztikt; ar nogrieztu antialaizingu un medium level detalizāciju BS4 izskatās bezmaz sūdīgāk par BS3), bet arī tikpat nepamatoti gļučī -  dzinējs redz aktīvos objektus caur stāviem plus apkārt mētājas nevienam nepiederoši un nesmuki pikseļi. nekas pārāk traģisks, protams.  sižetiski: ož pēc BS3 skalpa (who cares). Puzles: abnormālākas. Bet gegi ir un daudz, un tas notur peldētāju virs ūdens. Stiprs 4/5.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lordramex
2006-09-21 22:25 (saite)
last expres bi laps - gan visu nezigaaju - to speel nopirka :)


vel bij tai pashaa laika apmeeram kautkads deadly moon vai tamlidziigi - preciizi neatceros ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]kautskis
2006-09-23 22:48 (saite)
Last Express ir absoluuti izcila speele. Kvestus, gluzhi taapat kaa filmas, var taisiit dazhaados zhanros. Kvestus-komeedijas vai kvestus-fantasy uztaisiit ir vieglaak, un to arii daudzi ar panaakumiem dara, bet, cik nu zinu, Last Express ir vieniigais kvests-draama. Un, ziniet, sanaacis izcili. Esmu izgaajis kaadas septinjas reizes, bet veel joprojaam laiku pa laikam izspeeleeju -- gluzhi taapat kaa cilveeki meedz paarlasiit graamatas vai atkal noskatiities filmas, kas savulaik aizkjeerushas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?