Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-05-11 20:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:mois bleue, sportism


tiesnesis ir pimpis
22:20 upd: visi ir pimpji, tiesnesis, viņa asistenti, latviešu un kanādiešu hokejisti, kā arī komentatori, eksperti studijā, Kirovs Lipmans un vēl gribētos lai Ontario ezerā nosprāgst visas zivis kopā ar visiem makšķerniekiem nah.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]samurajs
2006-05-11 23:44 (saite)
Nu, ja čempis būtu uz urrā, gan jau ātrāk iedotu, teiksim pēc gadiem 10... Lipmans bija optimists un minēja kaut kur ciparu 8, ja nemaldos.
Neba nu pirmā, jā, bet zini, kad iepriekš tiesneši sadirsa spēli, nekad tik liels zaudējums netika piedzīvots. Meistarība vienkārši nav vairs tā hokejistiem un arī ar psiholoģiju kaut kas nav kārtībā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]madevil
2006-05-11 23:45 (saite)
par vĻipmana optimismu vispār varētu sarakstīt grāmatu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]samurajs
2006-05-11 23:48 (saite)
Viņa optimisms mums to čempionātu vispār nodrošināja. Atceros taču, kā pirms dažiem gadiem Puče un citi žurnālisti ārdījās, ka nekas mums nespīd, ka pasākumu citiem iedos. Nekas, parēja, parēja, bet galu galā taisnība vienalga izrādījās Lipmanam, lai kā viņš mums nepatiktu. Un arī tagad, iespējams, optimismam būtu zināms pamats, ja ne sacūkotā spēle. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2006-05-11 23:58 (saite)
Es, bļin, nesaprotu kā amerikānim (a ASV ir mūsu hipotētiskais galvenais konkurents par iekļūšanu 1/4 finālā) varēja iedot tiesāt šo spēli?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]samurajs
2006-05-12 00:04 (saite)
Tiesnesis, protams, ir mudaks, un tie, kas viņu uz šo spēli nozīmēja, arī ar galvu tobrīd nebija draugos, bet publikas reakcija bija nedaudz neadekvāta. Ai, ko tur daudz, čempis полный аццтой... Pilnai "laimei" vēl krievi uzvarēt varētu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?