| Božena Chodunska (bozena) rakstīja, |
Pag, kartupeļus izvāram vispirms, tikai pēc tam konglomerējam ar gurķiem.
Buļbas nevārās mīksti skābā vidē.
Bet tā - izklausās normāla cirvjakāta zupa. Ribas vai desu (ja ir) vāra ar tupeņiem, burkāns tur piestāv. Ja mētājas pa plauktu grūbas, var sauju piemest. Sīpolu vajag, to apcep, vislabāk kopā ar burkāniem. Papriku arī var apcept. Ar gurķiem sanāk kaut kas līdzīgs rosoļņikam. Var sēnes, bet tad forši būtu sālītas. Un, ja patīk tomātu mērce, tad to beigās pieliek kādu karoti.
Olīves un citrona šķēlīte būs vnk glīti.
Ā, un ja zupā ir skābas sastāvdaļas, tad der piespert biš cukuru. Tas baigi labi visu sakārto beigās.
Principā Spilvas burku zupas tgd var pienest ūdeni. :)
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: