Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-04-15 14:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:gaming

dis gaming suxx!
Tagad pētu, kas īsti ir saanonsēts iekš KRI 2006, par kuru Segals ar biedriem sacīja, ka tā esot viennozīmīgi labākā izstāde visā tās pastāvēšanas vēsturē. Skatījos, protams, atskaiti iekš DTF - pārējās naturāli pērkamās murzilkas mani neinteresē. Tātad par sasniegumiem pilno gaidāmo gadu: neviens no jaunajiem projektiem, atkārtoju, neviens nav jebkādas uzmanības vērts. Paskatīsimies, par ko tad tā tika kaifots iekš KRI 2006 (treša pieaugums ģeometriskajā progresijā):

Un tas ir arī viss. Nevienas savas idejas. Nevienas. "Igrofobija" ar visiem šitiem atkritumiem noteikti aizpildīs pusžurnālu.

P.S. Šorīt [info]snake atsūtīja ziņu, ka .EXEi ir pzdc un pēdējais numurs. BB uzrakstījis atlūgumu. Komjunitī histērijā. Situācija vēl līdz galam nav atrisinājusies. Ticam, mīlam un ceram.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gamemaster
2006-04-15 15:01 (saite)
A par to EXE's pzdc - sen brieda. Isupovs komjūnitija saitā (exe-community.com.ru) jau paspējis izteikties, ka pie visa vainīgas divas lietas: 1) Tas, ka izdevējs gribējis žurnālu pārvērst par ikdnedēļas pasākumu (like - wtf???).
2) Izdevniecības neieinteresētība žurnāla attīstībā, žmiegšanās ar finansēm.
Uz to pašu OMX atbildējis, ka vēl nav pamata satraukumam, rakstveži vēl ir kopā, BB neesot nemaz nozudis utt.
Imo, tā pavisam mierīgi varētu būt PR palaista pīle.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?