Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2019-06-20 09:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dziļi sirdī es atbalstu argentīnas futbola izlasi, un tieši tāpēc es gribu no viņas tikai vienu. lai no turienes uz visiem laikiem izpizģītu ārā melodramatisko punduri, kuru daži labi uzskata par futbola ģēniju. tātad precizēsim, izpiļījiet no komandas futbola ģēniju, un viss būs tikai labāk.

argentīnai ir vajadzīgi kareivji. nē, ja jūs gribat komandu ar smalku dvēsles kompozīju, tad, lūdzu, mesi, di marija, vēl tas pesjuks no udinēzes, ak jā, vēl lautaro, viņi visi ir brīnišķīgi spēlētāji un droši vien arī futbola ģēniji. taču pēdējā normālā argentīna, atgādināšu, bija ar karlito tevesu, bilju un maskerano. jūs vot saprotat, ar ko šie manis nosauktie spēlētāji atšķiras no manis iepriekš nosauktajiem spēlētājiem?

es saprotu, ka izlasi tradicionāli trenē laikam viņu kartelis kaut kāds, kur galv treneris ir pat nevis ceo, bet tāda neitrāla figūra. nu un reizēm pats leo. taču revolūciju mēs sāksim ar to, ka aizlaidīsim čuvaku atpakaļ uz savu tūristu meku, un atgriezīsim izlasē vandas boifrendu. viņu var laukumā laist ar visu vandu, tur tāpat nav starpības, vai spēlē anhels vai intrigante miniskirtā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2019-06-20 23:48 (saite)
Un tas kaut ko mainītu kā? ARG prosta neikļūtu PČ finālturnīros, kas varbūt atvieglotu mokas un viss. Kādi tur viņiem sūda faiteri lol? Maskerāno bija labs, jā. Viss. Labas komandas parasti veidojas no faiteriem un izpildītājiem. Nespēja efektīvi izmantot izcilāko izpildītāju futbola vēsturē ir uz federācijas/treneru atbildības. Un nē, šī brīža argam nav nekādu tur ahūno spēlētāju. Jamie pēdējās dekādes laikā ir principā kā savā laikā bija Ziemeļīrija ar Bestu. Not much you can do with this shit.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?