sara ([info]sara) rakstīja,
Jā, man ir līdzīgas emocijas- it kā saprotu, ka deal ir labāk kā no deal, bet gribas teikt, bļin, ja Jūs tur tā čakājāties tad izbaudiet pa pilno programmu!!! Un ES, lai screw Jūs par pilno!

Bet tas par tiem nabadzīgajiem true... un, atceroties savas kādreizējās dsrba gaitas Uk- kā šodien atceros mana darba devēja tekstus, ka viņš gribēja savā krogā ņemt darbā britu( dēļ angļu valodas ne- akcenta utt), bet neviens tā arī nepieteicās, jo viņš maksāja minimālo toreiz un kaut gan bezdarbs bija augsts- lielākā daļa pašu britu izvēlējās sēdēt mājās uz pabalstiem, jo tā bija daudz izdevīgāk kā minimālā alga.... un, ja vēl sieviete viena ar bērniem tad vispār.. nu un tad izvēle krita uz austromeiropiešiem, jo strādnieku jau vajadzēja, kas apkalpo bāriniekus:)

Un to, ka muslimi būs baigi strādnieki- fabrikās un kapostu laukos- cmn!!! No way- tur ir jābūt pilnīgi aprobežotam, lai domātu, ka muslimi ies un darīs, ko tādu. Es jau redzu Briselē- viņi nestrādā- dzīvo uz pabalstiem un Marokāņi tirgo narkotu- tā arī parazītē uz balto cilvēku rēķinap


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?