Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-03-23 06:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Wo
x. Esmu pamanījis sev sekojošu fišku - tikko kā tu sauc kaut ko ārstēt ar medikamentiem, organisms ieslēdz kaut kādu režīmu "šitik ilgā laika brīdī vajadzētu pāriet". Tobiš paliek sliktāk un viņš sāk ārstēties kaut kādā ortodoksālā režīmā. Teiksim, ja esi saaukstējies un klepo, tad izdarot kaut ko negaidītu (nezinu, visu dienu staigājot pa āru) tev pāries trijās dienās. Ja sāksi dzert zāles, tad iziesi pilno fāzi divas nedēļas. Antibiotikas - vispār murgi.

Es par ko - man ir saaukstēta mugura, precīzāk, jostasvieta. Tā kā nekādu īpašu muskuļu tur nav, pieņemu, ka kaut kāds nervs atsalis herņā. KB jau divas dienas mani rīvē ar fastumgelu, bet izskatās, ka ilgi gaidītais Berlīnes stopojiens aizies pakaļā. Jo process pošol. Tūlīt būs divu nedēļu terapija.

y. Arī trešajā sarunu raundā četras Rīgas domē iekļuvušās labējās partijas nespēja vienoties par mēra amata kandidātu , jo „Tautas partija” nevarēja apsolīt visu savu astoņu deputātu atbalstu JL pārstāvim Aivaram Aksenokam viņa biogrāfijas dēļ...jo viņi uzzinājuši par Aksenoka dalību Komunistiskajā partijā līdz 1991.gada augustam,
-----------------------------------------------------------------------------
Nē, nu TP kaut kādi pidarasi vienkārši ir. Nepatīk šādi vienoties - ejiet vienoties ar JC. Kretīni kaut kādi. Davai, vēl par Gorbunovu sāciet aizdomāties.

z. Kas par cilvēku ir masoviks - zateiņiks? Ar ko viņš nodarbojas?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]darkz
2005-03-23 07:14 (saite)
no mietpilsoņiem var aizgūt vienu labu lietu - ja kaut kas nepatīk, tad par to var nedomāt. šamējie gan to īsti neprot izmantot. bet par ielauztu kāju var nedomāt, ja labi grib. un saslimsti tu tikai tad, kad pats pieņem faktu, ka esi saslimis.

(Atbildēt uz šo)


[info]chaj
2005-03-23 11:31 (saite)
Kas par cilvēku ir masoviks - zateiņiks? Ar ko viņš nodarbojas?

masoviks-zateiņiks - no kr.val., - zatevajet meroprijatjija v massah.
- organizātors, kas specializējas izklaides vai sporta nozarē. tāds vairāk sarunu valodā lietots termins.
- parasti šādi apzīmē cilvēku, kas nevienu neprasīts (iespējams, padomju laikos savādāk, pat ievēlēts, vai nozīmēts) mēģina visus piepsiest izklaidēties organizēti. tjipa, spēlēt rotaļas, runāt tostus, dejot... skriet stafeti..
kaut-kā tā..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-03-23 14:25 (saite)
skriet stafeti..
-----------------------
neko sev.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?