Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-09-25 12:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
noskatījos ierakstā krieviju - kanādu
ko lai saka
oļeg vaļerjevič, ja pa tavas komandas vārtiem sāk hujārīt 40+ reizes spēles laikā (kas ir kļuvis nedaudz raksturīgi krievijas izlasei), ja korijs perijs pie vārtiem ceturtā gola laikā stundu stāv domādams, ko iesākt ar ripu (markovs ir aizņemts laikam ar geclafu, otrs aizsargs dzīvojas aiz vārtiem. kam vajadzēja atbraukt? pareizi, centra uzbrucējam. kur viņš nahuj ir?), nu kā jūs tur varat pret šādu kanādu spēlēt


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2016-09-25 13:23 (saite)
Nu un beigās, protams, vainīgi bija tiesneši :-D

Mani nedaudz izbrīnīja Setantas hokeja komentētāji, kuri brīnījās kāpēc RU ar tādu uzbrukumu nespēlē agresīvāk. Viņi laikam nepamanīja kāda ir RU aizsardzība un kas ar to notiktu atvērtēkā spēlē. Manā pasaulē RU izvēlētais spēles plāns - mimikrēt zem Latvijas tipa mazās valsts, bet ar daudz talantīgākiem uzbrucējiem, bija saprātīgs. Savukārt tas, ka neizdevās bija patīkami.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2016-09-25 13:47 (saite)
tur pat nevis atvērtākā, šausmas ir iedomāties, kas notiktu, ja viņi nespēlētu pirmssezonas hokeju bez lāsthitiem un visiem pārējiem atribūtiem
tagad lasu mūsu kaimiņu sporta presē, ka viņi uz visu to skatās ar optimismu, es šo optimismu nesaskatu vispār nekur.

ja aizsardzība pat šādā visumā miermīlīgā hokejā (pēc pirmajā periodā iedotajām abām komandām desmit minūtēm tiesneši, šķiet, sāka aizdomāties, ka ir pārforsējuši) vnk nereāli krīt uz pretinieka forčekingu, es tajā pašā pirmajā periodā neviļus saskaitīju četras pārtvertas piespēles savā zonā, viena no kurām beidzās ar krosbija golu, a pārējās trīs - ar bīstamiem pretuzbrukumiem...tas viss ļoti brauca pa vankūveras scenāriju, ja ne bobrovskis.

piekrītu setantas komentatoriem, ka jāspēlē pret viņiem ir agresīvāk. un piekritīšu tev, ka huj ar šiem aizsargiem agresīvāk paspēlēsi.

(par ko es biju? par komandu, kurā spēlē džonatans teivss)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?