Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-06-22 08:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
screwdriver beach party
kamēr es te pa laukiem dzīvojos
ziniet, zem kā vēl brīnišķīgi aiziet tas jūsu elektriskais muzons? zem diablo 2! ļoti sen nebiju nodarbojies, gandrīz visu aizmirsis, taču kaut cik spēju atsaukt atmiņā boņika pagatavošanas receptes, ar pirmo piegājienu aizlīdu līdz pat tadžmahalam, kur mani beidzot nosita resnais zaļais boss - aizmirsu par antifrīzu, joba, kur nu mani iesirmie deniņi to visu var atcerēties. kā arī to, ka ar kubu taču no trīs dārgakmeņiem varēja gatavot vienu jaudīgāku, un tā pa eksponenti, vaidzēja pietaupīt. nu un pareizās mantas manam boņikam ārā kā nemetās, tā nemetās. tirdzniecības sektorā arī lohi.

taču ar muzonu, jā, tas gan. a ko, man skaņu no spēles nevajag, lai klausītos tur oponentu kurkstēšaņu aiz durvīm, es tāpat zinu, ka viņi tur ir, da i man pohuj ir vai nav, atveram durvis un draudzīgs sveiciens ar bone spearu vai preventatīvo terroru. ko tur vēl klausīties, identificētāja "stay for a while and listen", čuvak,  nevaru, man autobuss iet pēc grafika. bet, lūk, piemēram, zem klasiskā motorcycle - as the rush comes burvestības pašas burās, kur vajag, sērs reibina un skeleti dzied. paklausieties, paklausieties, tur pēdējā instrumentālā pusotra minūte ir vispār godlike.

a šonakt par godu tam, ka ods man sakoda acs plakstiņu, iebliezu morgana peidža setu elektriskajā deizijā, vot, tur jau vietām sākās ienaidnieku, peles, stereotipu, klaviatūras laušana, it sevišķi hailaitos (piem.showtek -slow down, everyone knows this fuel?!). bļaģ, tas bija tik kruta, oh. run and cast!

a par boņiku, nu kaut kā man pašam līdz galam nepatika, kas sanāca, kāpēc gan man vajadzēja drusku dim visionu, kas to var pateikt. tur taču viss vienkārši - punkts golemā, punkts viņa māsterošanā, punkts amplify damagē un astoņdesmit astoņi punkti zobu līnijā. builda nosaukums: Protēzists. nākamreiz viss būs labāk. 

btw, varētu ar kādu lanā kooperatīvi uzraut, teiksim, kosmo, nevēlies?! vai tev pret diablo personiskas dabas iebildumi? (starp citu, izlasīju tavu īsziņu kaut kad nesen, tu man zvanīji un smsoji uz veco telefonu, ko es neizmantoju faktiski, a to es brīnījos, kur tu pazudi). paņemsi sev personāžu, kuram mazāk jāklakšķina pa pogām, nezinu, tur, man liekas, tādai bowzonei ņihuja nav jādara, bet es vispār vāji orientējos tajos jūsu barbaros, paladinos un amazonēs, es ar nekro pārsvarā piļīju un ar asassinu drusku. 

tādas lietas
aiziešu līdz upei  

ps. kāds no veterāniem atceras - ja jewelam ir īpašība mīnus19% requirements, džūels nērfo prasības tikai konkrētajam priekšmetam, vai tas attiecas uz visu?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]src
2016-06-22 08:42 (saite)
Konkrēto priekšmetu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2016-06-22 09:47 (saite)
paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kosmonavtovich
2016-06-22 11:32 (saite)
Pa kādiem vēl laukiem?

Davai, uzraujam. Sameilojamies, štoļi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2016-06-22 11:35 (saite)
zilie ezeri
man džīmeila meils tas pats, kas vienmēr

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2016-06-22 13:08 (saite)
Ō. Paldies par ideju brīvdienām, kaut kā 2. nemaz nav sanācis spēlēt, tikai pirmo.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2016-06-22 13:12 (saite)
welcome back, čuvag! )
bet diablo 2, ģeniāla skillu mehānika, man iecienīta nodarbe ir tupīt prasmju kokā un mēģināt saprast, kā dzīvot tālāk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]grizzly_bear
2016-06-22 14:03 (saite)
cik naktis nav aizvadītas... ar kādu karakteru tu ej?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?