Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-02-07 09:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:das klinikk, media darling

http://www.delfi.lv/news/comment/comment/article.php?id=13540924
džeks sāka visai pārliecinoši, bet tālāk man jau rodas vairāki iebildumi:

"Protams, absolūtajam vairākumam musulmaņu pietrūkst drosmes vai pietiek veselā saprāta, nepildīt šādus uzstādījumus, taču to, kas notiek, ja drosmes pietiek un veselā saprāta nav palicis nemaz, mēs varam redzēt TV kanālos pēc kārtējā palestīniešu pašnāvnieka misijas veikšanas Izraēlā."
atļaušos aizrādīt, tas ir karš. iznāk, ka japāņu kamikadzes un matrosovs arī bija psihi.

"Pirmkārt un galvenokārt, musulmaņi visu savu dzīvi redz tikai caur reliģijas prizmu."
tā, protams, ir. bet tad man jājautā: caur kādu prizmu skatās tie ASV iedzīvotāji, kuri teica, ka Irāku vajag nahrenizēt, nespējot parādīt, kur tā atrodas uz kartes. rēķināsimies, ka musulmanim Korāns ir faktiski tas pats, kas amerikānim konstitūcija un neatkarības deklarācija. tikai musulmanis rīkosies pēc savas jau sen uzrakstītās konstitūcijas, kamēr jeņķi savējo iznāk, ka pārraksta katru dienu. viņu reliģija ir potreotizms. kas var būt tikpat iznīcinoša. un šiem tupajiem apolitiskajiem dzīvniekiem mēneša laikā polittehnologi var iestāstīt, ka galvenais pasaules ļaunums slēpjas pingvīnos antarktikā.

"Osama taču ikvienu savu terora aktu bagātīgi attaisno ar citātiem no svētajiem rakstiem, viņš vienkārši ir puisis, kas uzcītīgi veic katra tradicionālā musulmaņa pienākumu veikt vardarbīgu džihadu pret neticīgajiem"
te nu sākas kaut kas galīgi sick.

"Cita lieta, ja pravietis Muhameds būtu attēlots nevis sliktā terorista tēlā, bet labā, svētā džihada kareivja veidolā! Tas jau varētu būt tīri pieņemami!"
un te jau ir klīnika



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elfz
2006-02-07 09:35 (saite)
Сегодня ночью в Москве похолодало до минус двадцати восьми. Небывалое количество замерзших бомжей собралось у посольства Дании в Пречистенском переулке в надежде согреться. Самые нетерпеливые уже клеят на стены посольства карикатуры на пророка Мохамеда.
(cherski.ru)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-02-07 09:35 (saite)
āāāāāāā! :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?