Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-03-11 08:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hanzene - 2

Epopejas turpinājums. Es uzticu kaut kādai iestādei rīkoties ar savu naudu, pretī vēloties saņemt iespēju vienmēr ātri pie tās tikt un ar to operēt. Rezultātā bankomāts kaut kādas man nezināmas savas vainas dēļ norij karti, nez kāpēc tiek bloķēta i-banka (KB par to smējās, kamēr pašai šorīt netika nobloķēta i-banka un, zinot piemērus, ka tik arī karte nenonāks metāla drauga vēderā).

Tā vietā, lai pateiktu "atvainojiet!", bankas darbinieks man ierosināja nopirkt jaunu karti. Pēc tam, kad banka man ir radījusi maksimumu ar neērtībām (par 40 minūšu kvernēšanu rindā savā blogā taurēja jau laacz), tā nav pat iedomājusies, ka viņu huiņas dēļ nav iespējams laicīgi samaksāt līzingus, etc; atstājusi mani bez kartes, i-bankas un pārējā - viņš man ierosina nopirkt jaunu karti. Es valdos un prasu - cik? Viņš saka - pieci lati. Nevis 3,50 kā par jaunu, bet piecīti. Kāpēc tā, es prasu. Viņs skaidro - 1, 50 Ls ir sods par priekšlaicīgu (kamēr iepriekšējai nav beidzies termiņš) jaunas kartes iegādi. 

Cik noprotu, necilās strīda summas dēļ es pat viņus iesūdzēt nespēju. Bet banku es mainīšu, tas nu gan. 

Upd: Banka beigās atzina savu vainu un piekrita atdot karti bez maksas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2005-03-11 12:03 (saite)
Nē, piecītis nevis 1,50 Ls. Lai viņi makšķerē manu karti no bankomāta laukā un pēc tam atdod. Ja nevar, tad tās nav manas problēmas.

Minētais piemērs arī īsti nebūtu flešmobs (jo rezultātā es iegūtu naudu). Tad jau drīzāk bombardēt ar jautājumiem par oranžzilo nosaukumu, lai izraisītu apjukumu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?