Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2014-01-21 21:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja es pareizi saprotu deac pretenzijas
tās ir par to, ka pacients pārdod produktu, kuru pircējs IESPĒJAMS VAR (negadījums! šaize!) pēc lietošanas kādā publiskā datorā(t.i., pircējs nopērk skaistuklasi un nekavējoties iet uz viļa lāča bibliotēku terorizēt) aizmirst atinstalēt
muahaha


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scaramouche
2014-01-22 10:55 (saite)
avots?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2014-01-22 11:03 (saite)
DEAC valdes loceklis Jānis Kaģis portālam "Delfi" uzsvēra, ka skolēna radītais paplašinājums nav veicis vien vizuālus "uzlabojumus", bet mainīta arī funkcionalitāte, turklāt, instalējot, šo rīku neredzamas kļuvušas ne tikai reklāmas, bet arī saturs, raksti, ko vietnes radītāji uzskata par būtiskiem.

Sākotnēji uzņēmums saskāries ar atbildi - kāpēc gan cilvēks savā datorā nevar darīt to, ko vēlas. "Jā, uz sava datora katrs tiešām var darīt to, ko grib. Bet, ja šādu paplašinājumu uzstāda uz citu cilvēku un publiskiem datoriem, piemēram, skolā, tad šī robeža tiek pārkāpta," viņš uzsvēra.

Savu risinājumu apdāvinātais skolēns izvietojis publiskā vidē, kur tas ir pieejams jebkuram lietotājam. Atverot "e-klasi" datorā, kur šāds paplašinājums ir uzstādīts, cilvēks neredz nekādus paskaidrojumus par to, ka vietne ir mainīta un neatbilst tam, kāda tā izskatās oriģinālā.

http://www.delfi.lv/news/national/politics/skolens-uzlabo-e-klasi-izstradatajs-samulst-no-vina-rupjibam-un-aizsuta-juristu.d?id=44058843#ixzz2r7H4Pkqo
----------------------------
es gan nesaprotu kur un ko viņš pats ir instalējis
viņš ir ielicis produktu webstorā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?