Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2013-11-22 10:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ēka, kurā izvietots veikals "Maxima", kura jumta konstrukciju iebrukums ceturtdien prasījis vairāku cilvēku dzīvības, saņēmusi Latvijas arhitektūras "Gada balvu 2011", liecina portāla "Delfi" arhīvs.

Tirdzniecības centrs "Maxima" Rīgā, Priedaines ielā 20, ko veidojuši arhitektu firma "Kubs", arhitekti Zane Kalinka, Andris Kalinka un Juris Lauris, tika atzīts par vienu no trim labākajiem arhitektu veikumiem 2011. gadā.
------------------
ļoti tagad gribētos uzzināt arī pārējos laureātus


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2013-11-22 12:28 (saite)
Kā viens no nesenajiem projektiem ir minams Maxima veikals Zolitūdes mikrorajonā, kas ir nozīmīga iepirkšanās vieta apkārtējiem iedzīvotājiem. Šis projekts ir uzskatāms materiāls tam, ka pēc būtības netiek šķirots, vai konkrētais objekts būs daudzdzīvokļu māja, tirdzniecības vieta vai biroju telpas. Pirmajā kārtā ir izveidots Maxima veikals, bet otrajā kārtā daudzdzīvokļu māja.

Edgars Kalniņš, „Maxima” pārstāvis, par sadarbību ar būvinženieriem saka sekojošo: „HND Grupa SIA projektēšanas un būvniecības procesā pierādīja profesionalitāti un kompetenci savā nozarē. Kompānijas inženieri projekta realizācijas procesā bija ļoti atsaucīgi un ātri reaģēja uz neskaitāmām izmaiņām no Tirdzniecības centra nomnieku puses. Par to liels paldies!”

http://www.buvniecibai24.lv/lv/raksti/hnd-grupa-buvinzenieri-jeb-neredzamie-garini


(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?