Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2013-07-18 10:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

sēderberga "side effects" - pagaidām reāli labākais kino šogad. agrāk viņam visu laiku kaut kas traucēja - te empātijas nebija, te bezjēdzīgu zvaigžņu plejāde, te olas (a par radošo maniakāli depresīvo krīzi ar gejstoriju labāk vispār nevajag), tad "blakusefektā" viņam viss saslēdzas vienkārši ideāli: teicami uzņemts teicams daudzslāņains trilleris par antidepresantiem, kurā brīnišķīgā depresīvā rūnija mara vispirms apzināti sašķaida savu bēemvē pret autostāvvietas sienu, a pēc tam vispār sāk staigāt sapnī. dakteris džudlo saka, ka viss būs labi. kā tad. afigkino!



lūk, svarīgs notikums, kas kaut kā bija paslīdējis garām mūsu bloga redakcijas acij - krutais korejietis pak čan vuks debitē holivudā ar filmu "stokers". kino, kā vienmēr, nav uzņemts normāliem cilvēkiem, taču totālās orģijās viņam laikam nebija ļāvuši ielaisties producenti, tobiš, ridlijs skots ar bratānu. kādā "vecāki+meita" ģimenē vienu dienu automašīnā sadeg tētuks. pēc bērēm sērojošās ģimenes mājās ierodas viņa brālis ar vārdiem "es te drusku padzīvošu, man tas ir svarīgi". es to tagad tā normāli jums pārstāstu, jūs no filmas to nesapratīsiet. tālāk netur, lai neatklātu vispār jau ļoti čoinā un hičkokiskā sižeta peripētijas. meita (vasikovska) spēlē pak čan vuka iecienīto tēlu "slîkoņu princese". viņas tēvocis (metjū guds) - goslingu no draiva. nikola kidmena māmuķa lomā no savām divām karjeras lomām spēlē to, kas ir indoors (a vēl ir outdoors, kur viņa jāj uz zirga un saliekusies skatoties kamerā sit ar trulu metāla priekšmetu pret zemi, šādi apzīmējot smagu darbu, lai arī abos gadījumos niko izskatās tā, it kā viņai pakaļ dzītos kailu afoamerikāņu izvarotāju banda, atvainojiet, es aizrāvos). ticis pie holivudas aktrisēm pak čan vuks nav apturams, tur 90% kino sastāv no vasikovskas tuvplāniem. grūti teikt, ka paks ar šo izgājienu sit visus, bet...tuvu tam. apm.ņurd.++



terensa malika "to the wonder" ar pārpasaulīgo krusta karu pret institucionālo reliģiju, dievs ir miris, mīla ir dzīva, ē, mani vienu sāk nedaudz kaitinât sprņģojošās dāmas?! nu ok. apm.ņurd.



"olympus has fallen" - ahahaha, k/f žanrâ "zdravstvuj žopa, novij god", augsti rekomendējas visiem tiem, kas sūrojās par ketrīnas bigelovas patriotisko šņagu, noteikti noskatieties! baltajâ namā iebrūk ziemeļkorejiešu teroristi (pie tam tik asprātīgi, ka scenārija autors savus tekstus tagad laikam raksta jau guantanamo), sagūsta Amerikāņu Prezidentu (sekundīti, tā, Ekhārts), lai iegūtu no viņa Raķešu Kodus... Sirds dzied! Tā mācēja tikai 90-jos, tikai Maikls Bejs, tikai oldskūls! Tur ir jābūt pentagona darbiniekiem "a viņš čo, tiešām ir terorists? ahujeķ. a kā jūs viņu ielaidāt baltajā namā? ā, neatpazināt...nu neko". tur ir amerikāņu karogs, lūk, viņš plīvo, lūk, viņš ir ložu caururbts, lūk, viņš palēlinājumā krīt lejâ...čuvak, un tagad dodiet man Prezidenta vanaga profilu...bingo, bļa! Ir Prezidents profilā ar tēraudzvērojošu apakšžokli! Tur taču ir jābūt Morgana Frīmena pusotrai minūtei (viņš laikam piekto gadu visās filmās runā vienu un to pašu tekstu, vnk mēs vairs nepievēršam uzmanību). Tur ir jābūt ievērojamā latviešu dramatiskā režisora Artūra Duboka iecienītajam Mazajam Puisītim. Bet programmas nagla starmešu gaismās, protams, ir FIB aģents-nodevējs (un galv.varoņa draugs), kas ir pārgājis ziemeļkorejiešu pusē. es no sākuma padomāju, ka par milzu naudu. nu vai arī kādu ģimenes locekli tur gūstā. "kāpēc tu mūs nodevi?", tēraudzili skatoties acīs viņam jautā ar rokudzelžiem pie baterejas pieslēgtais Prezidents. "a es par jums nebalsoju.". pēc pusstundas galv. varonis: "kāpēc tu mūs nodevi?". "a kaut kā viss bija saputrojies pēdējā laikā...". nē, nu bez jokiem, mans gada kinopersonāžs. tā, kam vēl tur ir jābūt? pareizi, galvenais varonis, montē viņu tā vai šitā, kauties no tā labāk nesāk. nu, neprot cilvēks, atpišaties no viņa vienreiz. nu un, visbeidzot, visai galvenajai sižeta struktūrai, kurā mēs ar nepacietîbu gaidām atrisinājumu, vai Prezidents pateiks Trešo Kodu, un Kā Viņi To No Viņa Izspiedīs, ir jāaiziet pa jebeņām ar ziliem uguņiem, jo korejieši Trešo Kodu raksta tāpat bez kādas prasīšanas, kas ir čuvaki, laika nav, metrāža, pilsoni, nav no gumijas un budžets arī, tā, viss, kamera, gaismas, orķestris, aiziet panorāma virs baltā nama...lūk, viņi apskāvušies iziet pa durvīm...oh.  klīnika/apm.ņurd.

 

"i give it a year" - bez hjū grānta un ziemeļbriežiem, rupjāk, toties asprātīgāk. a ko, man patika, un kas būtu padomājis, ka rouza birna ir tik glīta, un tad vēl labākā threesome scēma kinematogrāfā (safe for work?!), kuru neredzēt, sevi necienīt. apm.ņurd.





(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?