Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2013-06-26 14:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
floids meivezers jr vs sauls alvaress


nevarēju neuzrakstīt pārdomas par kanelo izredzēm
un tās ir, lūk, kādas
1.ja sauls pabeigs floida imperatorpingvīnismu (a kādam taču beidzot ir jāpieliek punkts visai šai paaudzei), tad viņš, acīmredzot, tiks pasludināts par planētas zeme labāko bokseri. diemžēl, fakts ir tāds, ka kanelo pagaidām ne īpaši izskatās pēc planētas zeme labākā boksera, jo labākais planētas zeme bokseris vismaz pāris pēdējos gadus ir giljermo rigondo. ja salīdzina rižo meksikāni ar izbēgušo kubieti, tad...nu...vispār saulam kā atsprākleniski līdz ķīnai. no vienas puses - par agru. no otras puses - a ko tur īpaši vilkt garumā...
2.hipotētiski par šo cīņu laikam neiedomājās tikai retais. agrāk man likās, ka tas būs pilnīgs mismačs, alvaress - tas ir kā floids jaunībā, būtībā tas pats, aizsardzība, pauerhiti, etc, tikai jāņem vērā, ka meivezers ir fiziski spēcīgāks un sit drausmīgāk. pat par alvaresu.
3.meivezeram vienmēr ir bijušas problēmas ar intelektuāļiem - ar oskaru de la hoiju, un kur vēl psiohodēliskā cīņa ar zebu džūdu (kas laikam ir pat ne intelektuālis, bet raspizģajs, taču tas tā), lūk tagad ar herrero (kas varbūt arī nav īsti intelektuālis, bet riebīgs darbaholiķis), kamēr kanelo savu milzīgo intelektuālo potenciālu izvien vairāk iznīcina ar savu milzīgo pašdisciplīnu. pamatdoma ir sekojoša: ja kanelo domā tīri un metodoski meivezeru ringā pārsist, viņš viņu nepārsitīs. viņš ostinu trautu jeļe pārsita. meivezeru vajag zajebaķ - nevis suicidālā veidā, kā to centās darīt viktors ortiss, bet mainot ātrumu, distanci, stājas, taktiku. man neliekas, ka sauls šobrīd uz to ir spējīgs.
4.nu un rokas. atkal nāksies rēķināt, par cik centimetriem ir īsākas rižika rokas.

70-30, meivezers pa punktiem. 


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kinskis
2013-06-26 15:05 (saite)
viņi tur sūkties taisās?

(Atbildēt uz šo)


[info]perkons
2013-06-26 16:18 (saite)
Nupat noskatījīs Kanēli pret Baldomiru, laikam divus gadus veca cīņa, lai kaut nedaudz iebrauktu tēmā. Prikoļna, prikoļna. Vai tik nevajadzēja pagaidīt, kad arī Floids būs tāds večuks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2013-06-26 16:18 (saite)
Noskatījos, tb.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]perkons
2013-06-26 16:48 (saite)
Nja. Pret Trautu tas ir cits Kanēlis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?