Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2013-06-06 12:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jan09
Un sajaucās debesis ar zemi un pašķīda ūdeņi no vulkāniem un piens no upēm. Dziļmeža iedzīvotāji visu vīkendu bija gaidījuši pastardienu. Un nu pastardiena beidzot bija klāt. Ar zināmu ieinteresētību visi vērās te mākoņos, te Straujupes miglā. Otrajai atnākšanai būtu jāatsvaidzina monotonā dienas rutīna un, iespējams, nedaudz jāpalielina "Auna un negoda" monetārais apgrozījums tūrisma sezonā. Stirniņa rokās turēja sālsmaizi un orhideju virteni, ko aplikt atnācējam ap kaklu.

Un tur jau viņš nāca, basajām kājām liegi skarot ūdens virsmu, garā virskreklā ar arfu rokās. Pēc minūtes tomēr kļuva skaidrs, ka pirmais iespaids ir bijis nedaudz maldīgs, un kāju īpašnieks patiesībā ir tērpies melnā kimono, bet viņa rokās atrodas nevis arfa, bet gan akustiskā ģitāra. "No jesļi jest v karmaņe pačka sigaret...", caur miglu līdz publikai atplūda melodijas. "Aloha!", nevietā iesaucās Stirniņa, taču viņu neviens nesadzirdēja, jo visu uzmanība nu bija pievērsta otrjai upes pusei. Tur pār ūdens virsmu lēni slāja vēl viens gājējs, kas bija tērpies viscaur baltā kimono ar apzeltītu jostu. Jostas īpašnieka matu cekuls bija draudīgi saslējies virs raga brillēm. Profesionāli novērtējis briļļu apdari pat Alnis saprata, ka tieši šobrīd, iespējams, ir sākusies izšķirošā cīņa uz zemeslodes starp labo un ļauno. Vai arī starp kādām divām citām vērtībām.

- Ououououou, vosjmiklassņica, aaaa, devās uzbrukumā ringa melnā stūra pārstāvis.
- Du-bi-du-du-du-du-bi-du, viņam dudināja preti baltais flangs. Stirniņai saļima kājas.
- Un ko es tev teicu?, atskanēja barga balss no debesīm. Kristīgie demokrāti, kristīgie demokrāti! Vai tavi PR speciālisti vispār aptver grafiti nozīmi kampaņā?
- Un ko tu iesaki?, viņam pretojās nedaudz miermīlīgāks tembrs. Iet no antikristīgajiem?
- No antikristīgajiem jau iet Džastins! Meklē jaunas platformas!
- Vsjo ņe tak i vsjo ņe to, kogda tvoja ģevuška boļna, turpināja skanēt pār upi. Bluuuu suīīīd šūūūz, Dziļmeža zvēri kā magnetizēti grozīja galvas no vienas puses uz otru.
- Caurspīdīgi budžeti, uzticami kontributori, saports kapos un kārtējo reizi pajāti praimeriji, turpinājās kritika debesīs.
- Gāz! Tagad!, atskanēja no otra krasta.

Jan ar Krokodilu bija nolēmuši pirmās pavasara foreles piebeigt ar elektrību. Eksaltētais akumulators bija sagaidījis savu brīdi. Kakafoniskais koncerts pārtrūka.
- Rekaunts!, noskanēja no debesīm.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?