Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
kā lai to pasaka
sociālas konstrukcijas nav profesijas. sociālas konstrukcijas ir tas, ko mēs saucam par vīriešiem un sievietēm, ko mēs, kā uzbūvētas sociāls konstrukcijas uzskatām par citām sociālām konstrukcijām. lai arī to visu esam, tipa, projektējuši paši. es nezinu, vai tu saprati.

atšķirības eksistē - tajā, lai mēs kā suga izdzīvotu, daļai ir krāns, daļa spēj radīt mūsu pēcnācējus, taču mēs, džeki^^ savstarpēji nebūt neesam tik identiski, kā mūs vēlētos redzēt džuses^^ - kā divmetrīgus, gaišmatainus, zilacainus mūžīgi 25-gadīgus biedrus, kas spētu uzcirst trijotni bērnu vienā piegājienā. mēs savstarpēji arī esam ārkārtgi dažādi, tāpat kā viņas savstarpēji ir ārkārtīgi dažādas. vienkārši vinas savstarpēji to neredz, un mēs arī to savstarpēji neredzam.

tajā, ka daļa ir fiziski spēcīgāka, daļa ir glītāka, daļa ir gudrāka, daļa ir viltīgāka, daļa ir funnygāka, daļa ir noslēpumaināka, daļa ir maigāka, daļa ir rupjāka, daļai uztveres receptori mīl saldējumu par pieciem procentiem vairāk, nekā cita - tajā ir arī visa cilvēka daba,mēs esam pārāk dažādi, lai mūs sadalītu vienkārši kaut kādos sieviešu pisējos un vīriešu pisējos.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?