Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-12-08 10:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nostījos "football factory'. kretīni. man vispār po žizņi ļoti riebjas Gaja Ričija type iekš kino. šādā mērā - man riebjas trīskārši. kā var kaut ko šeit salīdzināt ar "green street" - nezinu.
---------------------------------------------------------
a,nē ir viens arguments - pirms iet dot kādam pa rīkli, šņauc koksu, kas "Grīnstrītā" nebija. Tas tātad ir superarguments, lai arī mans superarguments ir sekojošs: nejaukt Gaja mudacismu ar stāstu par futbolu, un man šķiet, ka mans mesidžs ir daudz svarīgāks nekā kādam autentiskums.
vārdsakot, ja gribat redzēt filmu par futboila faniem - skatieties tikai un vienīgi "Green street hooloigans"


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]agressor
2005-12-08 13:17 (saite)
ja gribat redzēt emo filmu par futbola huligāniem, skatieties green street hooligans. ja gribat redzēt filmu par futbola huligāniem, skatieties abas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-12-08 13:39 (saite)
nu vot tas, ka organismā stiprināts tēvocis ved savu "firmu" pretī citai - nekā tāda toč nav. pizdjož.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agressor
2005-12-08 14:21 (saite)
da jebkurā no filmām bija arī ne ar futbolu saistīti notikumi, bet abas filmas tomēr par to bija. tas, ka viens to darīja savtīgu interešu vadīts, otrā viens vairs to nedarīja dēļ ģimenes un, jo vienu pretinieka dēlu senāk nomušīja. patiesība pretinieki GSH vienībai bija tie džeki no football factory (nosacīti), jo tur tos otros vadīja onka, kuram dēls bija norubīts kautiņā. karoče jāredz ir abas, turklāt tāpēc, ka football factory jau sen bija un ja skatās labas filmas, to nevarēja neredzēt. mmm what else...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2005-12-08 14:42 (saite)
jo tur tos otros vadīja onka, kuram dēls bija norubīts kautiņā.
----------------------
jāredz ir, kā really ir
vot tur jau panesās pizdjož kosmoloģiskos apmēros. pirmkārt, es nezinu cik debīlam ir jābūt cilvēkam , lai stieptu savu sīci uz futbola rubaku (protams, īstie futbola fani saka, ka tas nav tehniski iespējams - šādu kautiņa dalībnieku "firma" nekavējoties aisūtīs mājās).
bet "football factory" tikai daļēji ir par tiem kautiņiem, kamēr otra filma faktiski ir veltīta tiai tam, un ja paņem nost melodrāmu, tad faktiski tikai kautiņiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agressor
2005-12-08 14:58 (saite)
nu anyway pizdjož vai ne pizdjož, bet tu tici tam, ka futbola fanus-kaušļus varētu vadīt nekas, tā kā fight clubā project: mayhem vadījās viens pats bez centralizētas vadības? nu kaut kādam vadonim taču jabūt, kurš futball factory, starp citu, bija tikai izteiktāks, ja GSH tiktu radītaja tajos laikos, kad pie šprices bija tas džeks, kam ģimene (neatceros viņa kļicku) gan jau būtu vēl līdzīgāka tā filma football factory. ja viena filma bija par rubakiem vairāk un par viena amīša apsēstību ar samantas no sex and the city brūtgānam līdzīgo radinieku, tad otra par to, kas notiek tāda grupējuma inside. un vēl kā tad nosaka, ko var ņemt līdzi uz "fanošanu", ko nē? cik attālam radiniekam jābūt, ja dēls tas nevar būt? un vispār mana draudzene knows shit par angliju un viņa saka, ka tas ir īpašs sabiedrības slānis, kuri iet tikai rubīties uz futbolu un stadiona pakājē. paŗsvarā ir normāli fani un parasti skatītāji, nevis visi iet kauties. ziņās tikai dzirdam par tādiem gsh, kas apēduši kādam kriketa spēlētājam ausis, jo viņš īsti nav sapratis, kas ir astonvilla. un fūzi es skatos ļoti reti, zinu, ka abramovičam ir čelsija (kas ir gf favourite team) un zinu, ka esmu pret to, kas patīk gt un citiem k-kk loceķiem, parasti sanāk būt pret angliju un m utd

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2005-12-08 20:02 (saite)
es absolūti nepiekrītu tam, ka tie džeki, kas iet viens otram šķaidīt purnus, nav kluba fani. tu raksti:
"tas ir īpašs sabiedrības slānis, kuri iet tikai rubīties uz futbolu un stadiona pakājē"
uz ko es tev varu pateikt, ka viņi ir džast ultrafani, viņi apmeklē maču tieši tāpat kā visi pārējie, auro līdzi kā visi pārējie, atšķirība ir tur, ka beigās viņi sev uztaisa faitklabu ar tādiem pašiem gudriniekiem no pretinieku kluba līdzjūtējiem.
un britu fani - tie nav itāļu hujzinkā tifozi, kas staigā ar nažiem apkārt kabatās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agressor
2005-12-08 20:13 (saite)
es jau nesaku, ka viņi nav fani, protams, ka ir, bet lielākā motivācija (kā mēs varam redzēt mūvjos) ir izkauties. noskatās spēli un rubās ar pretiniekiem. vai rubās ar pretiniekiem pirms spēles (situācija, kad vinji apcakareeja m utd fanus un neizkaapa kur vinjus sagaidiija, bet piebrauca no mugurpuses). vinji nepriecaajaas, kad dabuuja labu komandu izlozee pretim, vinji priecaajaas, kad dabuuja sen gaidiitu pretinieku, kuram jaatriebjaas un buus rubaks pa pirmo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]quizer
2005-12-08 15:54 (saite)
Abas filmas bij interesantas, taču mani līdz galam nepārliecināja. Pārāk maz līķīšu un izšķaidītu smadzeņu uz kopējā kautiņa fona. Turklāt tie ķieģeļi un pudeles, kas ik pa laikam lidoja, tā arī nevienu neķēra.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zveereens
2005-12-08 16:19 (saite)
ja grib vairaak liikjiishu un asinju, tad jaaskataas cita zharnra fimas, ne jau par to ir runa!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]martcore
2005-12-08 20:03 (saite)
es ļoti šaubos, vai viņiem etiķete vispār pieļauj kaut kādus lidojošus akmeņus. man liekas, ka tā bija diršana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]quizer
2005-12-09 13:59 (saite)
;) man arī liekas, piedirsa mūs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?