Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-12-07 12:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es saprotu tā - valda uzskats, ka pēc Šķēles aiziešanas Tautas Partijā valda bardaks. visdrīzāk tas tā tiešām arī ir. bet tur toties ir palikusies Latvijā vienīgā nopietni uztveramā polittehnoloģija. un līdz ar to arī partijas stratēģija. līdz ar to būs arī partijas programmas un spēja iziet uz normāliem kompromisiem.
viss tas, kā jaunajam laikam nav un pārskatāmā nākotnē arī nebūs, jo viņu garīgā vadītāja nesto bredu nav iespējams uztvert kā partijas polittehnologu darbības sekas.
bet galvenais - izrubīt ārā no politikas radikāļus, tb/lnnk un pčolus. par pirmajiem, man liekas, vispār nav nekādu jautājumu. otrie bija ar mieru par naudu palikt zem sitiena it kā sevis aizstāvētās tautas bērnus, lai tikai atbrauktu bī-bī-sī. vārdsakot, ujobki un idioti, no kuriem tinas prom katrs cilvēks, kuram ir kaut cik smadzenes galvā. kāpēc tur vēl aizvien ir taņa - gadsimtu noslēpums.
Interesants ir fakts, ka abi šie politiskie spēki ir sākuši darboties bezmaz pēc nacbolu principa - sava plāna tām nav, bet jebkurš cits plāns tām ir mēsls. viņas spēj dzīvot tikai opozīcijā, nokļūstot pozīcijā, tās nezinās ko iesākt un nosprāgs. teiksim, jebkurai mūsu nacionālo radikāļu partijai nav nekāda plāna. ja tāda NSS domā izrubīt ārā no Latvijas vienu miljonu iedzīvotāju, tad par sekām netiek bilsts ne vārda. es varu bilst - mūsu tautsaimniecība būs totālā dirsā, face it! bet it kā izglītotie un ekonomikas faķī studējošie radikāļi nespēj pat aptvert tik vienkāršu lietu.
karoče, mums neatliek nekas cits kā piekrist liberālismam un virzībai uz centru, uz samierināšanos. ja kāda partija piedāvās puslīdz sakarīgu programmu un puslīdz ticamus līderu feisus, i'll join.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?