Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2012-03-22 17:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
labi, noslēgsim dienu un iesim parubīties crusader kings 2
mani fascinē iespēja pārstāvēt korpulentas toskānas hercogienes politiskās intereses

ar valdošām ģevkām ņemties viduslaiku pasaulē vispār ir šizoīda padarīšana
lūk, bija man aragonas princese
aragona viduslaikos - tā ir apmēram 1/3 spānijas, otra 1/3 ir leonas karaliste (kuras vārdā nosaukta mūsdienu banda), vēl 1/3 arābi un visādi vietējie muhujāri, kurus nepieciešams anektēt. nemaz nerunājot par obligāto inkvizīciju. jebkādiem islama cienītājiem un citiem deģenerātiem ir tikai viens ceļš - krāsnīs. viena ticība, viena kultūra, bļeatj! līdz rekonkvistai (arābu izpizģīšanai no reģiona) atlikuši kādi 400 gadi. a vajag ātrāk.

saprotams, ka par muhujāru pievienošanu (astūrija, tvaju maķ! biskaja!) aktīvi diskutē aragonas un leonas karalistes, un tāpat saprotams, ka kaut kad iestāsies vienotā spānija, tikai nav saprotams zem kādiem īsti karogiem. tāpēc mūsu garīgā galva nelien ārā no vatikāna, būvējot attiecības ar pāvestu (meklējot iespēju jobnuķ dvieļagalvas ar kādu sirsnīgu krusta karu), bet ģenerālajā ziņā viss ir slikti. leonai ir normāls karalis, faking maršals ar dēliem, dinastiju un spēju reproducēties kā truštēviņam. jūs neticēsiet, bet tas izšķir ļoti daudz ko. mums ir - 17 g.v. Pincese! tagad jau karaliene.

un te parādās portugāļu ziņneši ar piedāvājumu, davai, saprecinam jūsu karalieni ar mūsu Pinci (tāds pats mazgadīgs dunduks). ko lai iesāk? pirmkārt, ir bail, ka mūsu nabaga Pincesi aizvilks uz portugāli, un valdībā vairs paliks tikai vietējie reļiģiozie šizofrēniķi, kas nolaidīs karalisti dibenā ļurļurļur. studējot vietējo likumdošanu un ģenitaloģiskos kokus, krūmus un pārējo, nonākam pie secinājuma - ja mūsu tagad jau karalieni saprecina ar pinci civillaulībā, nevis ar regālijām un pārējo figņu, sanāk tā, ka karaliene paliek vietā, pincis saņem klauna amatu aragonas galmā un funkcionē kā бык-производитель. kas nebūt nav slikti. portugāle... nu jā, arī tad no tās portugāles nekā īpaša nebija. pleķis ar porto piekrastē. visi gluši vināru. ja aizver karnevālus un siestas, zemnieki buntojas. tfu. nē, nu nemaz nav tfu. ja aizver enterteinmenta iespējas kā reizi islamistu kārtējā iebrukuma laikā, tad viņi iet glušīt viņus, nevis vietējo muizņiecību - pālī tur nešķiro, kurš svešs, kurš savējais. bet svarīgākais - ka laulības atvases skaitās mūsu karaļnamā. vot!

vārdsakot, pincis saņēma titulu "galma putnubiedēklis" un atražojās, portugāles karalis sūtīja lēto stiprināto vināru, taču visas šīs epopejas laikā mēs bijām aizmirsuši par pāvestu, par kuru atcerējāmies tikai tad, kad pēc divām publisku islama aristokrātijas paŗstāvju ekzekūcijām tirgus laukumos (atskaidrojoši iedarbojas uz proletariātu), pie mums atbrauca četru halifātu pārstāvji un viens bļadskijs emirātu pārstāvis...vajadzēja tomēr meklēt diplomātiskas attiecības ar leonu, oh, kā vajadzēja...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2012-03-22 18:57 (saite)
LOL. Es toties iekš Empire total War palīdzēju Apvienotajām provincēm (Nīderlandei tjipa) laika posmā no 1700 līdz 1750tajam sadot bietē gan spāņiem, gan Frančiem (lūdzot padalīties ar savām aizjūras kolonijām), gan arī indiešiem un beigās vēl ņēmu un uzmetus bijušos sabiedrotos Britus par to, ka kampaņas sekmīgai pabeigšanai vajadzēja dabūt Ņujorku, bet šie to negribēja ne pārdot ne mainīt pret kādu citu reģionu - nācās taisīt blickrīgu un pēc tam kad bez Ņujorkas bija padirsuši arī Filadelfiju, piekrita slēgt mieru. :P

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?