Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2011-11-22 07:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
news from music hindustry
* the good the bad "from 019 to 033". ilgi gaidīts otrais enriko morikones fanbenda albums; debijas albums, kā viegli var noprast, saucās "from 001 to 018", dziesmām nosaukumu vietā cipari, tādēļ arī mēs nodarbosimies ar aritmētiku. ir diezgan viegli aprēķināt, ka ar vienu the good the bad albumu pietiek divām kventina tarantino, četrām roberta rodrigesa un trijām gaja ričija filmām. klausīšanās ilgums - apgriezts astotnieks. kaaaaifs.

* laura veirs "tumblebee". ļoti gribējās noklausīties kādu modernu bērnu mūzikas albumu, lūk, šis amerikānietes veirsas darbs tika slavināts kā kindergārtenu jaunākais prieks. diemžēl viss ir diezgan skumji - nekādu joku vai prikolu, zirdziņš jāj pa prēriju, viss ir zajebisj, trīs akordi un nevienas atmiņā paliekošas melodijas. dizāsters.

* klee "aus lauter liebe". vispār ar klee ir dīvains stāsts, ko pat nezinu kā izstāstīt. šķiet, esmu vienīgais cilvēks latvijā, kas pazīst šo grupu no ķelnes, pie tam, nevis vienkārši pazīst, bet ir ilggadējs ultrafans. tā ir tik neaizmiglota un brīnišķīga popmūzika, ka pārstāj būt popmūzika, bet eksistē kaut kādā universālā izplatījumā, piemēram, tā popmūziku spēlē the primitives, pulp vai vennaskond. mūzika tam, lai cilvēki būtu vienkārši laimīgi. starp citu, ar lielu izbrīnu nesen izlasīju, ka klee ir seni grupas the wedding present draugi, sjūzija pat viņiem ir bekingus dziedājusi un šo to remiksējusi. albums teicams, tāpat kā iepriekšējie četri.

* bart davenport "searching for bart davenport". vienkāršs akustiskais folks, īsti nav ar ko izcelt šo ierakstu citu folkmūziķu vidū. vienkārši, lai piefiksētu vārdu, bet laikam neatcerēšos...

* prince edward island "this day is a good enough day". cultural continuity! arab strap reiz sanāca kopā dēļ vila oldhema un bilija kelehena - šis skotu kvartets sanāca kopā dēļ arab strap un chemical underground leibla ierakstiem. ar savu muzonu viņi mani neatgriezeniski nopērk ar visām parpalām (ar citiem šādu joku izstrādā bernards bleks no grāmatnīcas), taču apdullinoši brīnišķīgie teksti ieliek šo albumu zvaigžņu plejādē. kā var nemīlēt grupu, kas saraksta dziesmu ar nosaukumu 'sex in the morning (i'm coughing, you're yawning)? kas dzied 'we stop for a kiss, piss and cigarete'? 'you look like i need a drink'? 'we won't talk it over, you're not my fucking social worker'? 'are your mother-in-law and mother in love'? battle royale!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]src
2011-11-22 08:42 (saite)
klee ir forši! un ir vairāki cilvēki lv, kas to zin.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2011-11-22 08:46 (saite)
tad man tas ir liels pārsteigums, patiešām!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gonzokidd
2011-11-23 00:38 (saite)
Negribi ielikt šeit/muzonā tos The Good The Bad?
Jau paldies..

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?