Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2011-09-17 12:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu viss, šodien iešu kaut kur aprīt asiņainu steiku
kur var kļova aprīt steiku?
miljons gadus nav lietots


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]spuldziite
2011-09-17 14:25 (saite)
lol

pašam jātaisa! mēs kā reiz vakar 2kg gaļas, vienu šķēlēs stiekos, otru roasbeef. mmm! :D stiekus uz girlla no katras puses minūti, roastbīfu visu kluci ko katras puses pa divām un tad ar termometru cepeškrāsnī līdz temp. 85 grādi. bija riktīgs english, pa vidam vispār!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]spuldziite
2011-09-17 14:33 (saite)







marinādei vajag viskiju, worčestersoosi, nedaudz brūnā cukura, ķiploku un nedaudz steika garšvielu, ko var viegli aizstāt ar paprikas pulevri, zaļumiem un nedaudz čili, svaigi maltiem pipariem un sāli(šito gan beigās vairāk, savādāk nebūs sulīgs..)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2011-09-17 14:46 (saite)
wow

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]spuldziite
2011-09-17 14:49 (saite)
man šķēlēs patīk vislabāk, jo tad tā marināde bik labāk sasūcas gaļā, turam parasti apmēram pusstundu, stundu vai kamēr dzīvoklī tā sāk smaržot, ka vairs nevaram izturēt. vēl var forši persiku šķēlītes salikt starp stiekiem, tās gan pirms cepšanas nost un pašās beigās pannā kopā ar ķiplomiem apbrūnina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?