Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-10-22 09:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Raudive FM maina formātu
Es ilgi domāju, ko lai iesāk ar pusotru mēnesi klusējošo Raudivi FM. Problēmas ir divas: 1) pateicoties "Come2Store" serveru problēmām tika nonestas 5 treklistes ar apmēram 70 trekiem. 2) uztaisīt katru treklisti bija tomēr diezgan laikietilpīgs pasākums, ņemot verā, ka par katru grupu tomēr kaut kāds info tika piemeklēts; jaunas treklistes neesmu taisījis, jo vairs pārāk neuzticos "Come2Storei", iespējams, ka būs pāreja uz "Putfile" vai ko tamlīdzīgu. Taču lietotājam jau tie popapi arī ir visai riebīgi... Katrā ziņā, ja jums gadījumā ir kāds brīvs speiss uz publiski pieejama ftp vai vismaz labs ieteikums, kur var storēt failus, esiet velkomēti!
Tālāk. Vismaz man pašam cauri galvai iziet pietiekoši daudz informācijas par mūziku, kas mani interesē. Postēt to savā blogā man negribas, tur imho tomēr vairāk tā kā par dzīvi būtu jāraksta. Tādēļ iekšējās Mongolijas komisijas sēdē tika nolemts sekojošais:

1. Raudive FM ir un paliek viena cilvēka projekts. Bet. Ir pāris cilvēki, ar kuriem man ir līdzīgas gaumes, un kuri tur varbūt arī varētu piedalīties, ja atgadās laiks - tie ir [info]jd un [info]rasbainieks. Atgādināšu, ka RFM nav community, es vnk viņiem iedošu paroles, ja viņi to gribēs. Viens no koncepcijas stūrakmeņiem ir: pat ja to neviens nelasīs, man pašam tas būs interesanti. Tā, ka egoisms pirmajā vietā.
2. Kontents būs savādāks, vairāk varētu būt: a) visādas informācijas kripatas no medijiem; b) mēs atbalstām Latvijas neatkarīgo mūziku, tādēl, paši saprotat; c) filosofiskās pārdomas par parādībām industrijā un cita herņa; d) ļoti ceru, ka treklistes atgriezīsies; e) blogs būs ar bildēm!. Kā tas viss izskatīsies un, galvenais, kā tur nebūs - to es vēl izlemšu.
3. Tiks veikts kaut kāds RFM interjera feislifts, lai pēc tagiem varētu visu smuki sameklēt un atrast. Tiks ieslēgtas arī komentāru iespējas.
4. Es centīšos atgriezt vecās treklistes.
 
Pagaidām Raudive FM izskatās šādi. Katrā gadījumā - būs dzīvotājs, ka es jums saku!




(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?