Skabičevskis ([info]begemots) rakstīja,
1. vai galaktiskajam retorikas čempionātam ventilators ir nākotne? vai tam bija interesanti sekot? vai tajā bija kļova piedalīties?

Nezinu. Nē. Nē.

Principā es negribēju neko īsti par to pukstēt, ņemot vērā, ka pats piedalījos, bet man nepatika. Sanāca balagāns, kurā tikai daži atsevišķi darbi (ne manējie, starp citu, lai būtu skaidrs, ka te nav runa par skābajām vīnogām), bija lasāmi. To noteica lielā mērā tēmu izvēle un kopējais uzstādījums, kas jau pirmo divu raundu laikā izkristalizējās par "kurš vismazāk samocīti pastāstīs anekdotiskāko pasaciņu". Lai arī ar humora izjūtu cibā, paldies Dievam, ir simtreiz labāk nekā SWH anekdošu rīta zvanītājiem, lielā mērā pēc tam kad cilvēki bija uzķēruši to, kas citiem šī konkursa ietvaros patīk, palika garlaicīgi.

Lūdzu nepārprotiet, cienījami citi dalībnieki; jūsu darbi bija viennozīmīgi labāki par manējiem un es uzskatu, ka savstarpējie vērtējumi kopsummā bija atbilstoši. Vienkārši teju neviens darbs, atskaitot [info]up tiešām eleganto žurnāla vāku un vēl 1-2, nav tāds, ko es, zinot iepriekš, kā tur būs, gribētu izlasīt un vairākus tā arī līdz galam nespēju pavilkt. Savās cibās mēs (atļaujos iekļaut arī sevi, bet jebkurā gaījumā vismaz noteikti jūs), manuprāt, rakstāt stipri labāk.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?