Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2010-11-17 13:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
te žurnāls "afiša" publicējis 10 ietekmīgākos (from musicians to musicians) krievu albumus ever
tagad es uzrakstīšu, ko es par šiem 10 domāju

10. Кино "Это не любовь" 1985. Visrietumnieciskākā krievu plate ever - vispār 80-jos tikai šis ieraksts plus "Dzeltenie pastnieki" demonstrēja kaut kādu aktuālu izpratni par to, kas notiek otrā zemeslodes pusē. Pēc šīs plates es pārstāju uzskatīt plaģiātismu par kaut ko sliktu. Drīzāk otrādāk. Fanboji būs vienmēr.

9. Егор и Опизденевшие "Сто лет одиночества" 1993. 80-o gadu beigu GO man ir ļoti mīļa grupa, pēc tam ar viņiem sākās kaut kas ļoti nesaprotams. Principā ir skaidrs, ka Ļetova kaut kādai politiskajai nostājai vispār nav nozīmes, viņš funkcionēja uz krutām frāzēm, lai arī ko tās nenozīmētu. Ja ņe verju v anarhiju, ja verju v anarhiju - kāda starpība, būtiska ir tikai rezonanse.

8. Аквариум "Радио Африка". Ja pieņem, ka BG savas darbības sākumā izpildīja dziesmas pie ugunskura, bet vēlākajā posmā pie tā uzcēla savu personisko melno vigvamu, lai uzstātos tur, šis ir laikam periods, kad grupa mežā lasīja sēnes. Izņemot titulhītu, man tas liekas ļoti neizteiksmīgs albums, ne salīdzināt ar vareno "Равноденствие".

7. Кино "Группа крови". Pēdējās trīs plates viņiem ir visas vienādas. Tas ir, visas labas.

6. Агата Кристи "Опиум". Pilnīgi bļevotnijs ieraksts. Pilnīgi bļevotnija grupa. Nākamie rindā stāv "nautilus pompiļius"

5. Земфира "Земфира". Lai arī viņai ir dziesmas, kuras es totāli neciešu. daiļā tatāriete tomēr bija totāli labs teenage angst paraugs. Pēc tam, protams, publikai pārgāja tīneidžera gadi kopā ar pārējo haipu, nu un hujs ar viņu. Kā saka, no regrets. Laba plate pirmā, jā, bet laikam ne labākā.

4. Мумий Тролль "Икра". Kvintesence! Mums "Ikra" trāpījās tajā momentā, kad pie lietotāja kapsloka diennaktīm tika geimota pirmā "Baldur's Gate", un kasete ar šo ierakstu paguva nokruķīties, šķiet, reizes 300. Nevienam nepiegriezās, tieši otrādāk!  Almazami kak glazami....

3. Tequilajazz "Целлулоид". Pret TJ es izjūtu aptuveni to pašu, ko pret grupu red hot chilli peppers - studijā Hujārī Profesionāļi, ierakstā ir Ielikts Darbs, mūziķi strādājuši tā, ka vakuumā pat peles nosprāgušas, ko tur runāt par cilvēkiem. Kaut kādas antīkās sengrieķu dievu statujas, jei bogu.

2. Аукцыон "Птица". Vēl viena kvintesence, šoreiz par tēmu 'kas man riebjas krievu rokā". Grupā "Aukcions" ir pilnīgi viss, kas man riebjas krievu rokā. Neņemot vērā, ka man ārkārtīgi patīk līdera soļņiki. ja TJ ir tehnikas fagotiem, tad A ir intektuālajiem cienītājiem, music is dead.

1. Мумий Тролль "Морская" 1997. Hipsteru albums, protams :) Starp citu labs, tikai nenormāli ātri apnīk. No dziesmas par devotchku slikti paliek pēc reizes trešās.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ttp
2010-11-17 14:18 (saite)
nu te cepas, sakarīgs tops

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?