Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2010-03-11 12:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ā, vēl man lūk kāda ideja radās

japāņiem jūrā peld tāda zivs - fugu. šī zivs ir indīga, ja tā nav pareizi pagatavota, tāpēc japāņi cenšas to pagatavot pareizi. par garšu spriest es nevaru, jo nekad neesmu to ēdis, taču uzlēcošajiem saules zemes pārstāvjiem, šķiet, ir pohuj, ko rīt, kamēr dažādiem tūristiem tur pats kaifs un eksotika, pagaršot to, no kā viņi varētu citos apstākļos nosprāgt, un viņi bezmaz speciāli tur brauc, apēst fugu zivi. karoče, fugu zivs ir brends un trends.
a tā kā mēs pēc aināra š. izteikumiem, kā es saprotu, arī esam tūrisma lielvalsts...

...par velti atdodu absolūti šiku ideju skukas restorānam - gatavot mušmires. es, protams, neesmu ne pavārs, ne restorāna vadītājs, taču mušmires, domāju, var novārīt vai dacept līdz kaut kādai stadijai, kad tās var ēst. diemžēl tas nav pirmais pamatēdiens bet garnieris, taču kā jums patīk "pīle ar mušmirēm"? tas izklausās intriģējoši! vēl var domāt poētiskus nosaukumus ēdieniem, teiksim, "ģībstošais cālis", vēl tikai angliskot vajag

taču, ieklausieties, tas vēl nav viss, jo ir jābūt galvenajam ēdienkartes hītam ar nosaukumu "rīgas rulete" (šito iešu uz akku un kopīraitēšu :) - mušmiru salātiem, kur nav skaidrs, vai tie ir izvārīti līdz finālam vai nav. pacients klients paraksta līdzīgu līgumu kā lecot siguldā ar gumiju no tilta, nu ka viņš pats uzņemas par visu atbildību, cenai jābūt karaliskai, jo brauks taču ik pa laikam ātrās palīdzības un speciāli katafalki, tāpat būtu nepieciešama neliela atsevišķa telpa "rīgas ruletes" patērētājiem, principā, "ģībstošajam cālim" arī, vārdsakot, vot.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?