Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-12-16 20:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sāls
izlasīju šellijas ierakstu par pārsālīšanu un padomāju, ka nekad neko dzīvē neesmu pārsālījis
respektīvi, esmu pagatavojis gurķu-tomātu salātus ar esenci etiķa vietā, kurus pats personiski arī apēdis, nepamanot nekādu atšķirību
esmu kruta pārmočījis piparus vienā sakņu sautējumā
droši vien vēl atradīsies kaut kādi kulinārie varoņdarbi

bet toč, ar sāli ir kaut kā tā, ka es apbrīnoju, kā meitenes drosmīgi viņu tur ber bezmaz tējkarotēm un kaisa šķipsnām - man bieži ēdiens tieši kaut kāds nedasālīts pirms fināla sanāk, nu un tad es tur pieberu beigās nedaudz, cik vajag, bet kā var kaut ko pārsālīt - mistika :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tante
2009-12-16 21:20 (saite)
man pēdējā laikā kak raz šitas paradums parādījies - visu pārsālīt..:)

moš sāls vaina - Rīgā es citu sāli lietoju, šeit moš nekādi nevaru iemanīties šito sāli nodozēt.:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2009-12-16 21:27 (saite)
iespējams, rīgā sāls nav tik "sālīgs"
es te lasu receptēs - tējkaroti pieberiet
pieberu tējkaroti, pēc pusstundas skatos, ņifiga efekta nav, viņš kaut kur ir pazudis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?