Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-10-17 23:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
twatter style
interesanti, a ja pasaule iegūtu skaidrus un neapgāžamus pierādījumus, tam, ka dieva nav - kas notiktu kristīgajā vidē? masu pašnāvības vai tieši otrādāk, jebkuras morālās barjeras vaļītu nahuj?
vai arī, piemēram, kas notiktu islamā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2009-10-18 00:40 (saite)
nu stulbi noformuleeji, nevar jau iisti pieraadiit, ka kaut kaa nav. turklaat, pa cik kristietiiba pamataa neturas uz indiviida logjikas, bet aareeji centralizeeti pienjemtas dogmas, taads kaut kaads pieraadiijums neko nevienam kristietim nenoziimeetu. labaaks piemeers tavam jautaajumam peec buutiibas buutu par to, kas notiktu, ja ratzingers korii ar vatikaana pashiem krutaakajiem un vispaar visiem pasaulee, kas tajaa jomaa koteejas, vienkaarshi iznaaktu un pateiktu, ka VOT TAA - NAV. bet ja par taadu situaaciju turpina fantazeet, zini, man liekas vinjus vienkaarshi patriektu ar degoshiem baljkjiem rokaas, un neviens tam nenoticeetu. cilveeku daba pretotos pret pamata izraushanu no vinju kaaju apakshas, noveerstos, paarstrukturizeetos un vienkaarshi paraadiitos vakance citam vadonim, kas speetu turpinaat uztureet izveidoto frameworku.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2009-10-18 00:48 (saite)
šis ir brīnišķīgs pierādijums tam ka jautājuma būtība nav tik nozīmīga cik pati atbilde ;>



....let the people talk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2009-10-18 01:07 (saite)
nu taa jau taada klasiskaa martcore rotalja, pamest tik kaut ko, lai ljaudis saak kaut ko burbuljot, a pats tikmeer jau sen lok atspridzinoshus dzeerienus un shtuko par naakamo topiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2009-10-18 01:12 (saite)
<3

;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?