Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-06-18 09:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
biedri, a kā jūs sev definējat fāstfūdu?
izgatavošanas ilguma laikā?

teiksim, vārīti spageti nav fāstfūds
bet bigmaks ir

vai arī kārtīgs asiņains steiks top pāris minūtēs
tikpat, cik roltons kaut kāds

izgatavot picu prasa tikpat daudz laika, cik tur puplakstu salātus ar auzām, vai ko tur veselīgu veģetārieši ēd


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ttp
2009-06-18 09:25 (saite)
katrai vietai jau savs fastfūds - izņemot meķdonalds, tas ir visur - nu turkiem/vāčiem kebabs, itāļiem pica, latviešiem pelēkie zirņi ar speķi plastmasas glāzēs ar majonēzi pa virsu (būtu kruta, ja būtu)
diez vai lidiņu sauktu par fastfūdu, jo tur vēl ir jāapsēžas un japaēd.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?