Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-03-17 12:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vēl varētu pacelt tēmu - a kādu filmu jūs savā dzīvē esat skatījušies VISBIEŽĀK? nu tur visādas likteņa ironijas vieglos garus atmetīsim, bet nu apzināti?

man ir divi hīti - "con air", kurā es nenormāli fanoju par sliktajiem un vispār sapņoju par rimeiku, kad malkovičs ar bandu atpizģīs nikolasu keidžu, kā arī visus viņa radus un draugus, un vēl "fight club", kuru esmu redzējis laikam reizes piecdesmit, bet vienmēr man tā ir pilnīga jauna filma.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mamuts
2009-03-17 12:41 (saite)
padomju laikos filma "Abba", reizes 3.
"Dievi sajukuši prātā", 1. un 2.daļa - daaaaaudzas reizes.
Likteņa ironiju nekad neesmu spējis noskatīties līdz galam, neesmu arī neko redzējis no kulta filmām - ne cīņas klubu, ne nogalini bilu, pat ne lubeni. Varbūt vēl kādas ir, nezinu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2009-03-17 12:46 (saite)
tu esi ideāla mērķauditorija
man arī ir dafiga, ko es neesmu redzējis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mamuts
2009-03-17 12:58 (saite)
Jā, bet Tu daudzām filmām kaut nosaukumus zini. Man pēdīgā laikā patīk dokumentālās BBC vai IMAX studijas filmas par dabu, bet DC++ maz tādas ir... :(( un tās parasti ir lielākas par 2 gigiem, ilgi jāgaida. It īpaši 7,5 gigu filmas. :D
Mērķauditorija? Es? Ideāla? Zin', nē - nu nekrata mani svešu cilvēku ciešanas un jūtas. Arī katastrofu filmas pēdīgā laikā atstāj vienaldzīgu - pāris pusminūtes gari labi kadri filmas sākumā un beigās, bet pa vidu - kaut kas laika nosišanai. Fantastika? Pēc "Star Wars", "5.elementa" un "LOTR" viss pārējais šķiet garlaicīgs un blāvs.
Katram savs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?