Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-03-14 12:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
naida un atriebības psto
Es, lūk, ko jums pateikšu

Ka uz ielu outdoor banneriem reklāmas attēli, kas tiek ievietoti, ir tāds nereāls un neko neuzrunājošs mēsls, ka no tiem kļūst slikti un velk uz augšu. Kaut kādi menedžeri rāda "re, kāda man mantiņa rokā", kaut kādi jaunieši aicina priecāties ar viņiem loipā un kaut kur zvanīt līdz apdullumam, par pārējo es pat neizteikšos. Š ohjergu vajag visu novākt no ielām, VISU.

Uz outdoor bannera ir jāatrodas tikai šim attēlam, kas demontrē skaidru mesidžu



Mesidžs ir pilnīgi nepārpotams - "Tu Esi Pimpis", un te pat nav, par ko strīdēties un diskutēt, tas ir vienīgais saprotamais vēstījums, tīra sociālā reklāma, un vajag taču sākt beidzot izvērst kaut kādu meža sanitāriju šiem cilvēkiem, kas jau pēdējās kauna un goda jūtas ir pazaudējuši. Lai skatās no visiem ielu stūriem, glamūrīgie padonki!

'Maybe I can quit drinking one of these days. They all say that, don't they?'
'It takes about three years'.
'Three years?' He looked shocked.
'Usually it does. It's a different world. You have to get used to a paler set of colours, a quieter lot of sounds. You have to allow for relapses. All the people you used to know well will get to be just a little strange. You won't even like most of them, and they won't like you too well'.
'It wouldn't be much of a change,' he said.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anonymous
2009-03-14 21:00 (saite)
Make my day - tāds ir mesidžs. Atceries vēsturi!

(Atbildēt uz šo)


[info]sirdna
2009-03-16 12:49 (saite)
Hm. Es atkal saņemu mesidžu:"Man ir aizcietējums un es nošaušu katru, kurš man sāks liet par to, ka ņefig baltmaizi kukuļiem ēst!!"

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?