Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-01-29 10:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
te izlasīju, ka torentu saitos feikus un šitflūdu pārsvarā liek tie hakeri, kurus speciāli algo cīnītāji par kopīraitiem, tobiš, MPAA un RIAA (attiecīgi filmas un mūzika).
es ticu, ka tā ir taisnība.

bļa, COPYRIGHTS MUST DIE, starp citu, galvenā viņu darbības filozofija - nepieļaut ideju vai darbības rezultātu pizģīšanu no citiem industrijas pārstāvjiem vismaz mūzikā jau sen kā ir kļuvusi absolūti bezjēdzīga tīkla apstākļos. ja agrāk ierakstīto skaņdarbu ielika aploksnē un apzīmogoja pastā, lai leģitimizētu kādu fiksēto datumu un pēc tam bizoja uz autortiesību aģentūru, tad tagad vienkārši pirmais ieliec sendspeisā dziesmu un viss. ja kāds izdomās kaut ko zagt - tīkla komūna ātri vien padarīs viņu par mikimausu, kuram dzirdes orgānu vietā atradīsies pa vafelei.

ar filmām vēl smieklīgāk. uz labu kino tāpat katrs sevi cienošs iet paskatīties kinoteātrī un cenšas nopirkt puslīdz oriģinālo DVD, kapeikas taču viņi jau tagad ir sākuši maksāt. arī mūzikas industrija lēnām sāk saprast, ka pārdodot matricu, kuras pašizmaksa ir santīmi 70 par desmit latiem, būtībā aicina apmaksāt kompāniju Sony vai Virgin kaut kādus said biznesa projektus. da nu tur arī stīvs albīni cik reizes jau ir rakstījis, ka ar ierakstiem vidēja mēroga grupa vienkārši paliek uz nullēm, piķis nāk no koncertiem un blakusaktivitātēm.

un tagad arī rezultāts - AKKA/LAA ķērc pēc LR naudas (piedevām pati viņu organizācija ir bezmaz mafioza) . kur lai ņem? a agrāk domāt vajadzēja, vairāk komercreklāmas, vairāk džinsas. tas, ka tāds last.fm visu šo sistēmu ir jau sen atskaldījas ar kreiso kāju no ieskrējiena pa nierēm, tā arī nevienu neinteresē. atceļiet autortiesības un beidzot mocīt cilvēkus ar saviem murgiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?