brookings ([info]brookings) rakstīja,
Re: piedod, ka tā neaicināti jūsu sarunā pa vidu, bet...
Ta vareetu buut - nu vismaz es varu to pienemt.

Bet par to gala lietotāju, man ir ko piebilst. Par tiem, kas strada sabiedriskajaa sektoraa (public sector); skolataji, arsti, medmaasas, policisti utt. Nevar par vinju darbu, runaat par gala lietotāju tajaa pashaa zinaa mes runaatu par end users privataa sektoraa. Un tieshi shi cilveeki ir iipashi smagi patlaban.

Ari gribu stastit vienu anekdotu no dzives. Man kadreiz bija studente, kas bija bankas vice-presidente, un man bija jaamaca vinai 'Accounting English' (tiem, kas mani pazist, tas jau ir joks). Vina panjema lidzi vienu tipisku klienta 'balance sheet' lai par to runat (lai uztreinetos). 3aja quarter, 800,000 lv tipa pazuda. 'Kas te notika?' es prasiju. 'Aah!' vina atbildeeja 'A good accountant is worth alot of money'

Es gribu teikt, ka shis uznemums ir viens no simtiem/tukstoshiem kas rikojas shaadi (un neesmu par ofshoru vel runajis). Tas nozime, ka nauda ir/ir bijusi/bija - bet ne tika liidz the public sector. Tie uznemumi arii rikojas saskanaa ar free market principiem lai buutu competitive - bet ko tas dod sabiedriibai - loti maz.

PS piedod par kludaam - rakstiju ljoti artri :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?