Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-09-25 12:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gaming as it is
atzīšos, ka šī gada laikā interneta vietne, kurā es pavadu visvairāk laika, ir http://www.civfanatics.com un tur vairs neko nevar izdarīt

man civilization sērija - tas ir abyss, tajā ir kaifs krist gadiem, spēles noteikumus divdesmit minūšu laikā saprot pat zīdainis: setlers var izdarīt tikai vienu lietu - uzcelt pilsētu, strādnieks var rakt un var nerakt, a spēlētājs visa pasākuma laikā būtībā nodarbojas tikai vienu lietu - izved drausmīgu apkārtējās ģeogrāfijas analīzi.

ja tavai nācijai sākumā bez setlera un strādnieka ir vēl klāt arī skauts - tas ir viens lieks gājiens, kas atstās iespaidu uz visu ģeopolitiku nākamjos tūkstots gados. viens lieks gājiens, bet uzreiz tāda paradigmu maiņa!

es vot cik jau gadus močīju civu, bet normāli karot, tā kā man gribētos, изящно, es neesmu iemācījies - jā, strēlnieki ir kalnos, ceļu infrastruktūra un finansiālās bāzes izveidošana ir, bet beigās tāpat destrojs ar zvērīgu pārspēku, tank rush gājienu režīmā. kļūdu skaits, no kurām 50% ir apriori stulbas, liek iedziļināties aizvien tālāk.

līdz šim vishitovākais pasākums, kad es ar irokēziem (es piļīju skirmišu, kur viss ir randomā, man pāris reizes ņujorka ir bijusi antarktīdā) iekļuvu kontinenta vidū tieši starp angliju un franciju, un nopizģīju francijai it kā defaultā pienākošos lauciņus ar vīnu, pēc kā nākamajā gājienā noslēdzu aliansi ar angliju, tā bija brīnišķīgākā partija mūžā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gamemaster
2008-09-25 13:14 (saite)
Ja neesi kursā, tik tikko ir iznācis Colonization rīmeiks uz Civ 4 dzinēja. Might wanna check it out.
Vismaz man Colonization un Alpha Centauri vienmēr ir situši civilizāciju vienos vārtos.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?