Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-09-08 17:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bet vispār, tas par ko mani atfrendoja aleja, es neesmu par to sašutis, es esmu drīzāk diezgan samulsis

viņa apgalvo, ka es rakstu seksisma pilnus postus. tas ir dīvaini. nu es, protams, uzskatu, ka pareizāk būtu, ja džeks dauzītu sienā naglas, bet meitene vārītu zupu. taču viss Seksistiskais, ko es rakstu - tā vienmēr ir tikai pretreakcija uz meiteņu rakstīto, dotajā momentā esiņas teiktais, ka vīrieši, kas prot labi gatavot ēst, ir pidarasi, tas bija visiem normāli - mans uzrakstītais vairs nebija normāli. vēl viņa uzrakstīja "es acīmredzot neesmu tava mērķauditorija", teikums, kas ikvienu normālu cilvēku var stuporā iedzīt.

KĀDS SEKSISMS? KĀDA TE, BĻAĢ, MĒRĶAUDITORIJA? JA KAUT KĀDAS SMADZENES GALVĀ EKSISTĒ, TAČU TĀS IR NEPIECIEŠAMS IZMANTOT.

šeit bez alejas ir vēl meitenes, kas uzskata, ka es izdaru pretējo dzimumu pazemojošus ierakstus, ka es diskriminēju sievietes, nostādot sevi kā ērgli kalna galā, krānam atduroties mākoņos?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tante
2008-09-08 19:04 (saite)
vispār Īstās feministes ir ka raz tās, kuras ir savā dzīvē satikušas gana daudzus vīriešus un vīriešveidīgos un tamdēļ savā kustībā, apzinoties CIK MAZ vīriešu palicis pasaulē (vīriešveidīgie neskaitās) cenšas prosta naprosta atvieglot dzīvošanu nedaudzajiem vēl pārpalikušajiem aizsargājamajiem objektiem no šamās sugas.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?