Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-07-21 13:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:cinefilia

Wanted (2008, Timurs Bekmambetovs)

Iztiksim bez prelūdijas - Timura amerikāņu debijā mēs gājām skatīīties, kā lācis prot braukt uz motocikla, amerikāņi - panostaļģēt pēc "Matricas". Un nu, lūk, aktieris Makevojs, kas paranoidāli ir līdzīgs citam aktierim Genādijam Hazanovam jaunībā, Džolija, kas visu laiku smaida kā eņģelis un kopējā anturāža, kas daudz vairāk piestāvētu k/f "Hostel" nevis Vahovskiem. Specefektu lērums ir vietā un nevietā (kosjaki ar īso montāžu Bekmambetovam ir vienkārši hrestomātiski), sižets atgādina kolāžu, kur ne tik būtiska ir notikumu secība, kā citātu nepārprotamība.

Kopsummā filmu ļoti glābj tas, ka Džolija ar Frīmenu uz visiem pārējiem mēdz skatātīties kā uz tādiem drusku nesaprātīgiem bērniem.

in 2008 martcore says
treškonteiners! / sēdies, divi / intertainment/ apm.ņurd. / afigkino  



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vedjmah
2008-07-21 13:36 (saite)
es pat nezinu. Skatījos tādu pašu motīvu vadīta. Pirmā daļa bija ļoti Timurīga, vidū, manuprāt piebremzēta. Beigās atkal nosmacēja, vislabāk patika epizode ar vilcienu Morāvijā aizā, tieši tā gāšanās-vērpšanās. Kā piezīmēja laikabiedrs, sižetiskā līnija ir pasekla. Friske sarkanajā mazdā tomēr ir efektīgāka kā Angeļina vaiperī.

(Atbildēt uz šo)


[info]sapiere
2008-07-21 18:18 (saite)
"kushaj moja malhenhkaja" :-)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?