Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-07-09 10:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
.exe
Caurskatot pēdējo Visulaiku Labāko Žurnālu Pasaulē pēkšņi sapratu, ka viņā tagad strādā vairs tikai šī izdevuma fani no 90-jiem. Atskaitot cienījamo vīru Oļegu Mihailoviču un, protams, Skāru. Teiksim, man kā žurnālistam .EXE būtu karjeras virsotne un es nemūžam neaizietu no turienes prom.
Es apgalvoju - tas ir tīri literāri labākais žurnāls ever, visādi "Ogoņoki" vai "Face" atsūkā gaismas gadus. Pie mums tik pačotīgs ir tikai RL, bet galīgi ne tik draivīgs arī gaismas gadus. .EXE vienmēr turēja roku uz pulsa un taisīja kardiogrammas.
Bet:
- Andrejs Oms to apmainīja pret naudu. Un kurš tagad lasa viņa jobano "PC Games Russia"?! Viņš neapšaubāmi bija exes seja No1 šajā gadsimtā, varat teikt, ko gribat, bet žurnāla lokomotīve.
- Nataša Dubrovska 90-o beigās bija kādu laiku pat galvenā redaktora vietniece. Kad viņa aizgāja, man likās, ka izdevumam iestāsies psc, bet es maldījos.
- Protams, superleģenda, Motologs. Viņu izmest laukā bija nenormāla kļūda, bet tajā laikā .exe to vēl varēja atļauties. Tagad, kad viņu centās reanimēt, tas izskatījās ļoti nožēlojami - pirmkārt, jau tāpēc, ka viņu neviens vairs neatceras. Otrkārt, tāpēc, ka viņš neapšaubāmi vienmēr ir bliezis rakstus vismaz heroīna iespaidā; ko no viņa tagad var gribēt.
- Mišels. Viņa kaut kā nepietrūkst. Lai arī labs, labs puika.
- Tikko Beskakotovu padarīja par cilvēku, viņš notinās. Pie Oma. Idiots? Neapšaubāmi. Bet ŠAJĀ multiplatformu versijā viņi abi varētu kļūt par atzītiem ultrastāriem, nu, duraki, duraki.

Kā forumos pateica BB - neviens no šiem cilvēkiem vairs nekad nestrādās .exē. Užasajet.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snake
2005-07-09 11:31 (saite)
kas man likās smieklīgi - celebrities (McGee, Deivs Perijs) visu izklāstija īsi un kodolīgi - maksimums 2 A4 lapas, bet kaut kāds šmulis no Sūnuciema ar vienu topošo projektu (un to pašu shareware) reāli bliež pa 8-9 A4 lapām. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?