Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-07-05 12:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
rūta mani aizsūtīja ellē ar visām manām-jūsu idejām, tagad karsē pannu
značit ceps
ar visādām petīcijām labāk pie viņas nelīst


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ld
2008-07-05 12:44 (saite)
ceps taču ne sparģeļus? :DD

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2008-07-05 12:45 (saite)
lūk, jau sviesta paciņu atvēra...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2008-07-05 12:47 (saite)
hihihi - labais!
interesanti, kas no tā sanāks un vai būs ēdams :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diana
2008-07-05 13:38 (saite)
Sparģeļi ir trešais garšīgākais ēdiens pasaulē, tūlīt aiz zemenēm un saldējuma. Es parasti sviestā cepu apvārtītus rīvmaizē, iepriekš bišķi pavārot sālsūdenī. Tikai man nekad nav bijis tāds lērums, parasti izdodas novākt labi ja 8 sparģelīšus vienā reizē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2008-07-05 13:41 (saite)
tu pati audzē?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diana
2008-07-05 14:16 (saite)
Neko jau diži neaudzēju, paši dārzā aug.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2008-07-05 14:17 (saite)
un ar zemītēm arī paši aprušinās? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diana
2008-07-05 15:03 (saite)
Es nekrāmējos ar baltajiem, ievācu zaļos, tāpat garšīgi. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ld
2008-07-05 12:54 (saite)
ai, nav tik traki - tikko atradu ceptu sparģeļu recepti.
jācep gan olīveļļā vai valriekstu eļļā zeltbrūnus.
pirms tam gan nomizojot - noņemt nost ļoti plāno, bet cieto miziņu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]murks
2008-07-05 13:31 (saite)
varbūt rūta inspirējas no sēņu zupiņas? ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2008-07-05 13:43 (saite)
es aizdomājos...
piemēram, sagatavo cilvēks nepareizi kaut ko un pēc tam citiem stāsta, ka neko tik negaršīgu savu mūžu nav ēdis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]murks
2008-07-05 14:09 (saite)
imho, ļoti bieži sastopami

un otrs variants - līdz LV atceļojušās eksotiskās sastāvdaļas vairs tikai attālināti līdzinās oriģinālam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2008-07-05 14:15 (saite)
tas arī fakts.
sparģeļi ir gardi tikko vākti.
vācieši lielveikalos gandrīz nemaz nepērk, jo tur tie skaitās jau veci. gar ceļa malām zemnieki būdiņās pārdod. cenas atšķirība x2.
labi sparģeļi šogad maksāja 7-8 EUR un uz augšu kilogramā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diana
2008-07-05 15:16 (saite)
Pie zemniekiem ir divreiz dārgāk vai divreiz lētāk? Pie mums maksā ap 6-7 Ls kilogramā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ld
2008-07-06 14:20 (saite)
daargaak

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?