Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-07-07 01:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kino
Cienījamie filmu guru un vienkārši cienītāji - vai jūs regulāri apmeklējat leģendāro saitu "Kino - Govno"? Ja nē, tad dažos vārdos. Ar ko viņš ir ievērojams? Pirmkārt, jau ar to, ka tas Krievijas meklētājos "par kino" parādās kā pirmais. Otrkārt, ar to, ka tas, kā izrādās, ir Mišela projekts (/ar aizdomām/ - jūs taču ziniet, kas ir Mišels?!), bet viņa biznispārtners ir Pāvels Minskis - cilvēks, kurš arī ir mazdrusciņ kādreiz pielicis roku Visulaiku Krutākajam Žurnālam Pasaulē, un kā atkal izrādās, aizsākuši to ir 2001.gadā, tātad vēl UČU laikos.

Par ko es? Par to, ka šis saits (respektīvi, tā saturs) man liekas tik bredovijs, ka tālāk nav kur. Protams, savā segmentā viņi orientējas lieliski (NN un Rietuma vispār neko nesaprastu, jo viņiem nav ne nojausmas par treša kultūru, kur nu vēl par atšķirībām starp apzināto un neapzināto trešu). Par trešu sāku runāt tāpēc, ka 21.gs. viņš jau ir kļuvis tikai apzināts, tātad vairs ne dabisks (piemērs - padomājiet, ar ko atšķiras "Ostins Pauerss" no "Godzillas"), tādēļ diezin vai filmas vajag uztvert no tādām pozīcijām; tas bija aktuāli nu pirms 10 gadiem. Bet nē, Mišelam tā neliekas. Sūrā rus-sinefilu realitāte - puse lasa Eksleru, puse Mišelu. Indastrī.

Tiesa, ir viens cilvēks, kurš par filmām izsakās ļoti reti, bet ļoti ģeniāli. Tas ir Kranks (/nervozi/ - nu bet Kranku jūs taču noteikti zinat?!). Tas, ko viņš pateica par Sin City - no tā lai visi šitie "kritiķi" mācās. Ļoti prikoļīgs cilvēks. Viņs rss - studijā!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?