Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-04-05 23:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

kaut kā piebeigusies "little britain" otrā sezona
tas tāds antipolitkorektais seriāls, kurā tiek galvenokārt ņirgts par "cilvēkiem ar īpašajām vajadzībām" un vēl visādām hohmām
turas uz tiem pašiem principiem, uz kuriem montīpaitons, tikai nav tik atjautīgs
bet neapnīk, galvenais
naša raša man, teiksim, gan ātri apnika

tiesa, man viennozīmīgs favorīts serčikos šobrīd ir "the league of gentleman"
vot tas ir tiešām trāpījis desmitniekā
iemīlējos šajā pasākumā no pirmajām minūtēm, kad puķu pārdevējai ziedos bija ielikta lapiņa ar firmas sloganu "everything must go"
bet tā vispār reizēm kārtīgi norauj jumtu


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2008-04-05 23:57 (saite)
nu vot, kad skatiijos, nespeeja notureet interesi, kaut kaa tur pietruuka. otro sezonu pat laikam nenoskatiijos liidz galam. kaut kaada baigaa taa pasha malshana pa rinjkji aizgaaja. tie pashi teeli visu laiku atkaarto katrs vienu un to pashu savu joku no seerijas uz seeriju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2008-04-06 00:39 (saite)
lūk, little britain ir tāds bezmaz spin-offs no league of gentleman, kas gan ir desmitreiz krutāka (un ka tik hot fuzz arī nav smēlies no džentlmeņu līgas!), faktiski tie paši džeki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2008-04-06 01:06 (saite)
nee nu little britain nenoliedzami ir pilns ar peerleem - "computer says no" jau vien ir grupas vai vismaz albuma nosaukuma veerta fraaze, bet vot atrazhoshanas sajuuta palika tomeer beigaas. league of gentlemen uzliku vilkties, laikam beidzot jaaiecheko. a sajuuta nepamet un tikai pieaug, ka da vinji tur lielbritaanijaa visi shitie ir saistiiti savaa starpaa un pa lielam tie pashi purni vien ir, kas to visu biida. taada aptuveni kaa lv undjika katla sajuuta heh.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bez4pieci
2008-04-06 08:42 (saite)
a džentlmeņu līgā es netiku tālāk par "this is a local shop for local people" ;) man kaut kā likās, ka viņu māžošanās, lai arī varbūt inčīgāka, ir pārāk pārspīlēta, kamēr little britain tēli ir visai reāli, un, protams, viņi ir atraduši iedarbīgu paņēmienu: malt vienus un tos pašus jokus uz riņķi, kamēr tie tiešām kļlūst smieklīgi ;) eh, bet būs jāmēģini tā dž.līga gremot vēlx..

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?