Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-06-21 19:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
M vs W
Vot, davai, men vs women. Es šobrīd lasu vienu iepazīšanās vortālu, kurā dāmas raksturo (laikam čatā satiktos) kungus. Tas ir tāds pzģc! Linku neielieku dēļ, ēēē, koleģialitātes.

Lūk, kad veči savā starpā runā par sievietēm, viss ir skaidrs - pateikt viņiem nav ko, da i interesē viņus tikai kniebšanās nevis savādā iekšēja pasaule. Kas ir tikai normāli un dabiski.

Kad savā starpā par večiem sāk runāt meitenes - veči pat par automašīnām tā nerunā. Lūk, piemēram: "Simpātisks, bet izskatās tāds apbružāts. Kautrīgums pazudīs, kad kāda viņu pavedīs.". Brīnos, kā nav pieminēts kautkāds akumulators. "Ar vinju nav garlaiciigi. Pastaav iespeeja arii parunaat nopietni" (tā utilitāri).

"Iemūrējies savās sienās. Ir viens no tiem, kas ierodas viesībās nevis dzert, bet klausīties." (any comments, klīnika - jā!)

Ir arī polēmika: "jauks... bet interesē vienīgi automašīnas... un viss, kas ar to saistīts... pat meitenes, man liekas, vērtē... vai piestāvēs viņa džipam vai nē", uz ko tiek atbildēts: "Mulkjibas, ka neinteresants, tikai dziljaki udenji, kur ne visiem lemts peldet. Dzhipi nav vienigais, prot atrast un izmegjinat neordinarakos atputas veidus, kompaniju tai izvelesies ierobezhotu un pec saviem principiem.".

4 viedokļi uzreiz: "Meklē.... visu laiku meklē... nezin gan ko..." / "pilnīgi neuzticams un viltīgs..." / "kaut kāda izdomāta platforma ir viņa cietoksnis..."/ un visbeidzot kaut kas pa ģelu: "aktiivi izraada savu pashpaarliecinaatiibu, kas principaa liek domaat, ka taas vinjam visai maz, starp citu - tas pieraadaas tekstos. Vizuaali pievilciigs tips un tik tieshaam mekleejas, mekleejas....:)"

Ir arī patiesi risinājumi: "Meegjinaas pavest jebkuru, kas ir kaut cik liidziiga sievietei, peec tam spljaudiisies, ka - nekaa no vinjas nav. Patiesiibaa, lai nezaudeetu savu lielisko potenci vinjam tieshaam vajadzeetu paartraukt dzert un grimt egoistiskaa sevis zheeloshanaa".

Sajūsma: "ja visi vīrieši mācētu tā izvēlēties tualetes ūdeņus.....:)"

Vārdsakot, jūtos kā baltkrievu traktors.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?