Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-01-22 09:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
a pēdējais sapnis vispār bija nereāli jautrs - tā izrādījās, ka mēs ar [info]markizs strādājam vienā darbavietā, tobiš, Zābaku Šūšanas Fabrikā (neuzdodiet man jautājumus), pie tam nevis par šuvējiem, bet kaut kādos jocīgos amatos. it kā pierakstījām dažreiz visādus ciparus vai atbildējām uz telefona zvaniem, bet pārsvarā neko nedarījām, tikai irgojām. vienā brīdī mums ienāca abiem prātā paprasīt šefam prēmiju (nevis algas pielikumu, kas būs hujzinkad, bet gan prēmiju, kas būs here and now!). domāts - darīts.

šefs prēmiju piekrita iedot, taču ar vienu norunu. "redzat, puiši", viņš teica, "mūsu aģitācijas stūrītis ir morāli tik novecojis, ka atbrauc delegācija un tikai nošausminās. uzticu jums renovācijas darbu - un būs jums prēmiju! man pašam tagad jābūt 15.cehā, tur kaut kāds bardaks darās, zoles kūst pie griestiem". ar šiem vārdiem viņš aizgāja. aizvilkām ar marķīzu pakaļas līdz aģitācijas stūrītim, skatāmies - jā, kaut kādas sadzeltējušas avīžu lapas tikai, pat nevar saprast, tās ir tapetes vai prese vai vispār kas, teksts bezjēdzīgs. braucot no darba mājās vienā autobusā bijām pati nopietnība, nekādi hi-hi ha-ha - darbs ir svarīgs un atbildīgs.

otrajā rītā marķīzs pielīmēja pie aģitācijas stūrīša sienas lielu plakātu. plakātā bija attēlota dāma sarkanā ādas kostīmā uz "ferrari" motocikla. "un nemaz nav vulgāri", es teicu "ņemot vērā, ka viņai pat ķivere ir galvā". komrāds tikmēr vairījās skatiena un grieza galvu sānis. bija skaidrs, ka mājās viņam ir daudz, daudz labāki plakāti. iespējams, ka šis bija pat sliktākais no tiem. bet ko gan es varēju viņam pārmest, ja marķīzs teicās to esam dīrājis četras stundas no savas virtuves sienas?

mans kreatīvs bija izpildīts minimālajā vektorgrafikā - eskīzu es nolēmu nez kāpēc pasūtināt pie [info]lodzinjsh, bet sloganu ar visiem saviem kopīraitera talantiem izgudroju pats: "MEITENES NO 15.CEHA! BEIDZIET RUNĀT PAR PINPI!". tad atnāca šefs. paskatoties uz manu kreatīvu, viņš sarauca uzacis, taču neko neteica. toties marķīza kreatīvs tika pamatīgi uzslavēts kā ideoloģiski pareizs, un komrāds, scuko, dabūja prēmijā par 30 latiem vairāk!

tagad intensīvi mēģinu atcerēties, kāda bija lodziņa ilstrācija. esmu pārliecināts, ka vainīgs bija viņš, un no viņa vajadzētu piedzīt!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?