Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-12-27 01:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par prieku feministēm u.c.

starp citu, anglijas futbolā fanu vidū jebkurš futbolists, ja vien tā nav sava kluba superzvaigzne, tiek aprakstīts ar vārdu "cunt". mūsējie - tur Smith, Johnson and other cunts. pretinieki, protams, cunts ir pogolovna. bet tas ir tikai līdz spēles sākumam.

panesoties mačam, hujovijs spēlētājs sākas no "dickhead" un lejā pa sociālajām, maskulīnajām trepēm.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]biezpientaure
2007-12-27 15:23 (saite)
prātojot par faniem, īstajiem sporta faniem (značitsa, distancējamies no laiskajiem jaščika vērotājiem ar alus pudeli uz tumbočkas), padomājās ka par tiem piedzimst tādi, kuri nav bijis ļauts piedzimt kā atpalikušiem, slimiem, nerunājot par zāli vai akmeņiem. Vissūdīgākā kasta kurā var piedzimt, manuprāt. Salīdzinot ar viņiem jebkurš celtnieks ar bļadometru rokā šķiet debesu jērs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-12-27 16:20 (saite)
es esmu fans. es eju uz stadionu atbalstīt FK "Rīga" komandu. tu esi gatavs atkārtot man acīs vēlreiz to, ko tu nupat uzrakstīji?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2007-12-27 18:47 (saite)
ja esi īstais fans - no tiem, kuri gan veiksmes gan zaudējuma gadījumā kurina nost vāģus, sit skatlogus un zvetējas ar pretinieku komandas faniem, tad man pofig.

ja ej uz stadionu ritmiski palēkāt pa tribīnēm un pakratīt šalli ar kluba krāsām, tad precizēšu ka biju domājis pirmos, bet šalles kratītājus es identificēju kā līdzjutējus, karsējus utt. Fani, tie par kuriem runa - tā ir diagnoze. Ja uzstāj, ka par faniem jāsauc visi sopričastnije - tas ir definīciju jautājums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-12-27 23:03 (saite)
bāc, čuvak, tu esi pēdējo septiņu gadu laikā bijis stadionā kaut vai uz vienu latvijas čempionāta futbolspēli? kaut vai uz vienu? kaut vai izlases? redzi, es ta zinu, par ko es runāju, zinu to from inside, bet tu nē. tu taču visu jauc kaut kādā mežonīgā putrā. kur tev latvijā ir šīs nodedzinātās mašīnas un izsistās vitrīnas? to elementāri nav. a futbola huligānu razborkas ar citiem futbola huligāniem ir un paliek tikai starp viņiem pašiem. es nejaucos viņu ģēlās, viņi nejaucas manās. viss ir vienkārši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?