Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-05-30 18:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Any thought that occurs in the process of reading this book is subject to copyright. Unauthorized thinking of it is prohibited".

Vot es baigi ticu vikipēdijai, tur jau nu nekad figņu neviens neuzrakstīs, ja vien tikai nezināšanas pēc. Bet arī vikipēdija izskatās, ka nevar iebraukt Peļēvinā. Jo piemin science fiction, kura tur pat pie labākās gribēšanas nevar būt.

Vikipēdija viņu uzskata par postmodernistu, laikam tāpēc, ka viņš interesanti raksta un viņu ir arī interesanti lasīt. Tajā pašā laikā vikipēdija viņam piedēvē arī mistiķa auru. Man jau nu liekas, ka tas droši ierakstās postmodernismā, savādāk viņš ko ir reliģiozais darbinieks Viktors kaut kāds, taču nē!

Es izņemot postmoderno literatūru vairāk vispār neko nelasu. Jo pēc "Trīs musketieriem" tas ir vienīgais interesantais, ko lasīt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scooby_snack
2005-05-30 22:56 (saite)
es tagad nedaudz centīšos noskaidrot sev nezināmos jautājumus, ok?:)) nukā, sanāk, ka modernisms noliedz visus iepriekšējos stilus (romantismu, klasicismu uc), bet postmodernisms atkal viņus reanimē un liek darboties savā labā? tā kā eklektika vai kā nu tas saucās??

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-05-30 23:09 (saite)
Man pašam ir grūti nodefinēt, cik liela un kādā veidā ir tā starpība, bet es nezinu nevienu modernisma darbu :) un postmodernisms ļauj vienkārši cilvēkiem rakstīt kā gribās, bez ievads - iztirzājums. un tāpēc tās arī ir tik sasodīti interesantas grāmatas. bet honeybee mani tūlīt iebradās augsnē par šitādu izrunāšanos :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scooby_snack
2005-05-30 23:12 (saite)
euuuuu, modernisti ir jāzina!!! takšu kaut vai kafka

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?