Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-09-15 16:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
futenes jaunumi. skotijas čempionāts.
hearts (kauņa/alīta) - rangers (glāzgova)4-1. ahujeķ.

ja rendžeri turpinās tik draņķīgi spēlēt, tad mēs ko, šogad paliekam bez "Old Firm"*, jo īsti vair nebūs par ko? saņemas, scukos!

anglijas čempionāts. Totenhema - Arsenal pagaidām 1-0
gollandčegs Mārtins Jols negrib pamest posteni :)
MJŪ izbraukumā piecas minūtes līdz beigām izrauj uzvaru pret Evertonu, a žaļ, Liverpūle mocas tāpat izbraukumā pret grjobano Portsmutu, vairāk nekā interesanta naff - manējie uzstāsies rītdien pret Derby "kā gan mēs te, bļeģ, izrādījāmies" County un kautrīgajiem faniem, youre faggits

*"Old Firm" - vissvarīgākais divu futbola komandu un ne tikai futbola, kā noprotat, klešs pasaules vēsturē: Glāzgovas "Celtic" pret tās pašas Glāzgovas "Rangers". Puspilsēta pret puspilsētu. Katoļu imigranti pret luterāņiem - vietējiem. Visa pilsēta izdemolēta nahuj. Divas spēles sezonā uz dzīvību un nāvi. Vienmēr esmu gribējis redzēt klātienē to derbiju.
Ja kas, vienīgais moments, kurā es kā katolis simpatizēja katoļiem ir tieši tajā, ka es simpatizēju "Celtic"am. Jo tā ir laba komanda, čuvaki.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]another
2007-09-15 16:28 (saite)
jā, pilsēta čista gandrīz uz pusēm sadalīta. futbola krekli, kilti un kārtīgi zābaki, ar kuriem noteikti vismaz vienreiz mūžā kādam pēc spēles ir ieštangāts!

(Atbildēt uz šo)


[info]dunduks
2007-09-17 08:56 (saite)
vispaar jau vismaz 3 speeles regulaarajaa sezonaa (ja vien nepieljauj iespeeju, ka kaada nonaak apaksheejaa seshiniekaa :-D) + veel var gadiities kausi;

baidos tikai, ka uz "Old Firm" dabuut biljetes varbuutiiba liidzinaas biljeshu ieguvei uz Beatles konci 2008. gadaa ...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?