marija_jekabs ([info]marija_jekabs) rakstīja,
@ 2008-02-27 19:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tici sev un es ticu Tev
reizeem shkjiet, ka tas viss ir paaraak traki, tachu taas sajuutas, kuras piedziivojusi shajos braucienos, celjojumos, ekspediicijaas utt., taas ir nenoveerteejamas un sasodiiti noderiigas. un es nemainiitu taas ne pret kaadu naudas summu, un es nemainiitu taas ne pret kaadu citu pieredzi, jo tas, ko esmu redzeejusi tajaas vietaas, tajaas situaacijaas ir tik lieliski. Ikvienam ieteiktu kaadreiz kaut vienu no taam lietaam piedziivot, lai apjaustu taas lietas, kuras citaas situaacijaas nespeetu apjaust.
piem., Francijaa, mazajaa pilseetas pilnskalnaa; Fuerteventuraa dodoties celjaa uz praami; Madrides lidostaa, iepaziistoties ier Matti; Tartu atpuushoties kopaa ar Sami; uz praamja celjaa uz Stoholmu; tenisa nometnee Austijaa; uz kalna kopaa ar Aneti Jasnaa; Berliinee pastaigaajoties ar Bernhardu; Portugaalee peldoties okeaanaa; Horvaatijaa nirstot; un visas taas paareejaas apzinjas.. taas ir tik fantastiskas.
un arii, lasot graamatas, parasti rodas kaada apzinja, apjausma par kaadu lietu, par kuru citaa situaacijaa, iespeejams, pat neiazdomaatos.
lai arii Kanaariju salaas muus apzaga, lai arii muusu iesaakuma reiss tika atcelts, lai arii peedeejaa naktii lija (tur liist vieniigi 13 dienas gadaa), lai arii Dana netika pie sexa ar spaani utt. tas bija neaizmirstams piedziivojums, kursh likaas, kaa vesels gads.. kolosaaali!

Elvis piedaavaa doties uz kalniem, es gribu piekrist, jo zinu, ka tas buus lieliski, tachu shobriid esmu miinusos. gan jau.. ;)

Veiksmi Tev!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]marija_jekabs
2008-02-28 18:36 (saite)
jā, protams! kā gan bez Tevis, bez tiem smiekliem un muļķībām, bez tām sarunām un "st.c., meitenes, no kurienes jūs esat?!" utt. zini, grūti tomēr būs aizmirst Jasnu un Mētru, un visu, kas ap to :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aneteens
2008-02-29 09:31 (saite)
zinu jau zinu! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?