zemteks pakarama ([info]marabou) rakstīja,
@ 2005-03-30 14:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vēl es gribētu mazliet pastāstīt par kārli. ar viņu un zani trijatā es pirmo reizi biju pie solvitas. atceros vienreiz raivis prasīja, vai es tiešām nekad neesmu bijis pie solvitas, viņš gan tur mēdzot bieži pie viņas galda pasēdēt. tad lūk kārlis. viņš smēķē, bet kopš visās iestādēs ar likumu likvidēja smēķētavas, viņš dažreiz pīpē kabinetā pret vakaru, bet vispār iet laikam ārā.
kārlim esot doktora grāds un kādā mēdijā es lasīju, ka viņš ar savu akadēmisko pieredzi lieti noderēs tur kur viņš tagad ir. varbūt es kaut ko putroju, bet vienalga. viņš savā pašreizējā amatā ir īsāku laiku nekā es. pirms tam viņš bija šīs iestādes pakkļautībā esošas iestādes vadītājs. manās acīs nav īsti skaidrs kā viņš mierīgu sirdi varēja.. cik mana saprašana tas tomēr ir kritiens pa kāpnēm, karjeras. politiska figūra tā teikt, es tv neskatos tad īsti nezinu kādas tur ir tās visas partijas, bet viņš kādai no tām pieder un.. nu jā.
tātad mūsu iepriekšējie vadītāji abi aizgāja jo viņiem bija nesaskaņas ar kārli un solvitu. kārlis mūs galīgi nepiesedz, lai gan bija tiešais vadītājs mūsu vadītājiem. solvita savukārt ir tiešā vadītāja kārlim. bet arī solvitai ir vadītāja, kuru esmu redzējis gaiteņos, šai vadītājai savukārt es tā domāju (tiesiskos aktus studēt neesmu ņēmies) vadītājs ir visas iestādes vadītājs. shēma nav vienkārša, bet arī situācija tāda nav.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scibologs
2005-03-30 14:33 (saite)
pēdējā rindkopa un pēdējais teikums jo īpaši ir lielisks!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]marabou
2005-03-30 14:40 (saite)
specifika ir tāda, ka solvitai ir vairāki kolēģi, kas ir līdzvērtīgā amatā un kas visi solvitu ieskaitot ir pakļauti valentīnai. arī ilgonis, ko minēju pie ierpiekšējā ieraksta ir solvitas tiešais kolēģis. starp solvitas un intas, kas arī ir tiešā solvitas kolēģe, kabinetiem ir sekretāre par kuru arī būtu interesanti pastāstīt. es nezinu vai no intas kabineta ir vēl kāda izeja uz citu telpu, jo neesmu tur bijis. ja šīs izejas nav tad solvitai un intai ir viena sekretāre, kas viņu padar jo svarīgāku manās acīs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dienasgramata
2005-03-30 14:40 (saite)
Latvijas Emeritēto zinātnieku padomes loceklis
viņam dēls arī Kārlis

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]marabou
2005-03-30 14:42 (saite)
kārlim esot sieva. tagad neatceros kādā sakarā to uzzināju. baidos samuldēties, bet iespējams ka kārlis lasa lekcijas universitātē, ja tā nav, tad to dara viņa sieva, neņemos apgalvot

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2005-08-19 00:13 (saite)
Kārļa sieva strādā Dainas pakļautībā.

Starp citu, Kārlis pats arī reiz strādāja Dainas pakļautībā. Viņa toreiz vadīto nodaļu vada Inguna.

Savukārt par partijām - vienubrīd klīda runas, ka saistība esot bijusi ar JL, jo tieši JL valdīšanas laikā Kārlis kļuva par tās pakļautībā esošās iestādes vadītāju. Tomēr, cik zinu, partijā viņš oficiāli nekad nav skaitījies.

Bet nekāds kritums karjerā tas noteikti nav. Valdības nāk un iet, un šādas amatpersonas arī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?