zemteks pakarama ([info]marabou) rakstīja,
@ 2005-03-30 14:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vēl es gribētu mazliet pastāstīt par kārli. ar viņu un zani trijatā es pirmo reizi biju pie solvitas. atceros vienreiz raivis prasīja, vai es tiešām nekad neesmu bijis pie solvitas, viņš gan tur mēdzot bieži pie viņas galda pasēdēt. tad lūk kārlis. viņš smēķē, bet kopš visās iestādēs ar likumu likvidēja smēķētavas, viņš dažreiz pīpē kabinetā pret vakaru, bet vispār iet laikam ārā.
kārlim esot doktora grāds un kādā mēdijā es lasīju, ka viņš ar savu akadēmisko pieredzi lieti noderēs tur kur viņš tagad ir. varbūt es kaut ko putroju, bet vienalga. viņš savā pašreizējā amatā ir īsāku laiku nekā es. pirms tam viņš bija šīs iestādes pakkļautībā esošas iestādes vadītājs. manās acīs nav īsti skaidrs kā viņš mierīgu sirdi varēja.. cik mana saprašana tas tomēr ir kritiens pa kāpnēm, karjeras. politiska figūra tā teikt, es tv neskatos tad īsti nezinu kādas tur ir tās visas partijas, bet viņš kādai no tām pieder un.. nu jā.
tātad mūsu iepriekšējie vadītāji abi aizgāja jo viņiem bija nesaskaņas ar kārli un solvitu. kārlis mūs galīgi nepiesedz, lai gan bija tiešais vadītājs mūsu vadītājiem. solvita savukārt ir tiešā vadītāja kārlim. bet arī solvitai ir vadītāja, kuru esmu redzējis gaiteņos, šai vadītājai savukārt es tā domāju (tiesiskos aktus studēt neesmu ņēmies) vadītājs ir visas iestādes vadītājs. shēma nav vienkārša, bet arī situācija tāda nav.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?