mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[5. Jan 2022|11:12]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Zemāk redzama bilde no nesenas pagātnes. Nekā īpaša, vecs laikraksts angliski. Vaksētajiem gan varētu sākt raustīties plakstiņš, atkal. Jo noliegt veco ziņu būtu neticēt zinātnei.




Vai man tas sagādā prieku? Nē.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:5. Janvāris 2022 - 11:54
(Link)
https://perma.cc/2MBJ-LJ9M

Lūdzu, links visai avīzei, esmu pārliecināta, ka tev patiks. Daudz interesantas h...as, kam ticēt.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Janvāris 2022 - 12:00
(Link)
Vai geits ir teicis, ka "ja viņi darīs labu darbu, tad ar vakcīnu palīdzību varēs samazināt pasaules iedzīvotāju skaitu par 10-15%"? Aptuvens citāts.
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:5. Janvāris 2022 - 12:12
(Link)
Šīs hardcore antivakšu avīzes interpretācijā.
Ted talkā viņš esot teicis, ka vakcinācija 3.pasaules valstīs varētu samazināt bērnu mirstību, līdz ar ko cilvēki izvēlētos veidot mazākas ģimenes, kas valstis paglābtu no nabadzības. Tādējādi tiktu arī par 10-15% tiktu samazināts iedzīvotāju skaita PIEAUGUMS. Tas gan according to fact checkers, neesmu pašu ted talku klausījusies un netaisos, bet fomāju, ka, lol, nē, protams, viņš to nav teicis, tas būtu skandāls, ja viņš tiešām kaut ko tādu teiktu 2011.gadā.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Janvāris 2022 - 12:38
(Link)
Tātad teicis ir, bet tā kā šobrīd tas nav izdevīgi, tad vajadzīga interpretācija, lai nedodies kāds nepadomātu kautko ko nedrīkst.
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:5. Janvāris 2022 - 14:37
(Link)
Labi, ka manā galvā nav tāds biezpiens...
Nē, viņš nav teicis, ka ar vakcinācijas palīdzību var samazināt iedzīvotāju skaitu pasaulē. Tie, kas interpretē, ir augstāk minētā avīze, kā arī tās daudzie pandēmijas laika citētāji.

Ja interesē, klausies/lasi pats. https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero/transcript

Tiešām tik grūti aizdomāties, ka, ja viņš tiešām kaut ko tādu būtu atļāvies teikt, par to saceptos visi, nevis tikai kaut kāda tolaik pavisam margināla conspiracy prese?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Janvāris 2022 - 15:18
(Link)
Tad kāpēc interpretē pats, konspirācijcietēj?

First, we've got population. The world today has 6.8 billion people. That's headed up to about nine billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by, perhaps, 10 or 15 percent.

Precīzs citāts, izrauts no garas runas par to kā samazināt CO2 daudzuma pieaugumu.
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:5. Janvāris 2022 - 15:36
(Link)
Pat uztverot šo burtiski, man iznāk, ka viņš plāno samazināt pieaugumu, jo nākamais teikums, kurus tu "nezin kādēļ" izvēlies neiekopēt ir But there, we see an increase of about 1.3. Tas nozīmē, ka viņš vēlas piebremzēt pieaugumu, lai kaut kādā tuvā nākotnē cilvēku skaits būtu nevis 9 biljoni, bet 6,8+1,3=8 biljoni.
Redzi, ja es būtu līdz pandēmijai dzīvojusi mucā, es varētu piekrist un kopā ar tevi šausmināties par antivakseru interpretāciju. Bet tā kā es neesmu dzīvojusi mucā, tad atceros, ka 2010to sākumā daudz runāja par to, kā piebremzēt pārmērīgo dzimstību attīstības valstīs, un man ticamāka šķiet versija, ka viņš tiešām runā par to, nevis VaKcĪnU uN 5G GeNoCīTu.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Janvāris 2022 - 15:41
(Link)
Tātad piekrīti, ka geits 2010 gadā plānoja samazināt cilvēku skaitu ar vakcīnām?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Janvāris 2022 - 15:44
(Link)
Vai arī netici zinātnei un kā saka mūsdienu televīzija - esi ar vidēji zemāku izglītības līmeni un vidēji zemiem ienākumiem salīdzinijāmumā ar Latvijas vidējo iedzīvotāju. :)
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:5. Janvāris 2022 - 15:58
(Link)
Protams, ka nepiekrītu.
Viņš garāmejot piemin, ka ar labāku veselības aprūpi, t.sk, vakcināciju, varētu palēnināt cilvēku skaita PIEAUGUMU (angliski INCREASE). Viņš saka, ka cilvēku skaits tik un tā pieaugs par 1,3 miljoniem (ar visu samazinājumu). Es nesaprotu, tu tiešām tik sūdīgi rubī angleni? Tikai kaut kādus paša izvēlētus atslēgas vārdus. Vai tiešām biezpiens galvā no visiem bitšūtiem?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Janvāris 2022 - 16:07
(Link)
Vajag ticēt zinātnei, vai vismaz ēst biezpienu. Un ar šādu tavu antizinātnisku pieeju var strādāt tikai maksimas kasēs, vai par sētnieci. Angļuvalodas nozīmība ir pārspīlēta, vajag klausīties ko saka geits un viņš saka, ka samazinās pasaules iedzīvotāju skaitu ar vakcīnām.

Tā, šo nodot okupācijas administrācijas prezidentam, kā jaunā naratīva runu.

Ja negribi ticēt 2010 gada billijam, tā ir tava problēma un pašas atbildība par sevi. Mani glābt nevajag(pats tikšu galā), ja nu tāds klukstes sindroms baro šo komentēšanas vajadzību.
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:5. Janvāris 2022 - 16:10
(Link)
LOL
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Janvāris 2022 - 16:21
(Link)
Galvenais nebeidz ticēt zinātnei un pārbaudi VISUS faktus.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:5. Janvāris 2022 - 19:41
(Link)
Man arī grūti iedomāties, kā tieši ar vakcināciju var samazināt cilvēku skaitu.

Āfrikas situācija ir tieši tāda, ka labāka veselības aprūpe nav ievērojuami samazinājusi iedzīvotāju pieaugumu, bet tieši otrādi – to veicinājusi. Jo tas ir loģiski – vairāk bērnu izdzīvo.

Un kāpēc vispār būtu jācenšas samazināt cilvēku skaitu jeb pieaugumu? Mērķis ir uzlabot dzīvi, bet to, cik bērnu katrs laiž pasaulē, lai paliek paša cilvēka ziņā. Visas politikas, kas tieši mēģina to regulēt, ir ļaunas un cilvēknīstošas.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Janvāris 2022 - 20:59
(Link)
Nu redz, visiem normāliem cilvēkiem ir aptuveni šāds domu gājiens. Normāls cilvēks neteiktu, ka nepieciešams samazināt cilvēku skaitu uz pasaules ar vakcīnām un ka tikai tad ja viņiem labi veiksies procesā.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:5. Janvāris 2022 - 18:40
(Link)
"reproductive health services"

Vairāk infanticīda.

"lower that by, perhaps, 10 or 15 percent"

Kāpēc tad vaxkultisti pilnībā fokusējs uz balto cilvēku valstīm, kurās jau tā notiek cilvēku izmiršana, nevis āfrikā un austrumos, kur ir galvenā pārblīvētība? Āfrika vispār ir vismazāk vaxētais reģions pasaulē lmao.